2777
2789
عنوان

لیپوماتیک یا پیکر تراشی

1041 بازدید | 39 پست

خانمای خوش هیکل ....مخصوصا اگه اهوازی هستین بیاین بگین کدوماتون پیکر تراشی کردن، و کجاهاشونو؟کدوم دکتر و کی؟ الان راضی هستن؟ میخوام بدونم باربی شدن؟من عمل احتیاج ندارم وزنم ۶۳ کیلو ولی از پاهام خوشم نمیاد رونایی درشتی دارم نسبت ب کمرم... مییخوام مثل مانکنا بشم.... بیاین تجربیاتتونو بگین لدفن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیدونم ... فکر کنم شما درس فکر کردین چون خودمم اینجور فکر میکنم

من یکم در موردش تحقیق کردم میگن احتمال خطر خیلی زیاده عفونتو این چیزا نمی ارزه

There is GOD💚💚💚   ..                                               
من یکم در موردش تحقیق کردم میگن احتمال خطر خیلی زیاده عفونتو این چیزا نمی ارزه

ولی من شنیدم خیلی بی خطره... مثل ساکشن نیس...  ک بیهوشی کامل داشته باشی و بخیه و لینجور چیزا... میگن ی چیز جدیده مثل عمل سر پایی ک حتی بیشتر دکترا تو مطب انجام میدن 

چجوریه چی هست؟ 

انگار خودم اطلاعاتم بیشتره..... 😅😅😅 چربی های اضافه ی ب بدن رو میکشن بیرون و بدن خوش فرم و لاغر میشه... این روش واسه خانمایی ک زایمان کردن مناسبه و کسایی ک اضافه وزن زیادی ندارن..... البته نمیدونم چطور اینکار و میکنن ولی میگن حین عمل بیهوش کامل نیستی ولی درد نداری بخیه نمیخوره پوست، فقط چند تا سوراخ خیلی کوچیک تو ناحیه هست ک بعدم از بین میره‌‌‌‌.... در همین حد میدونم...خیلی ابتدایی... واسه چاقی موضعی هست.‌... 

زیر تیغ نیس گلم... این ی عمل تقریبا بدون خونریزی و بدون باز شدن پوسته

من  و دختر خالم انجام دادیم الان ۴۰ روزه 

همش الکیه که میگن درد و خونریزی نداره ، من بیمارستان فوق تخصصی تهران عمل کردم ، تا یه هفته هر چی خون و آب بود از بدنم همینجور میرفت ، دردش هم زیاد نبود ولی جوری خون از بدنمون میرفت که نمیتونستیم سر پا وایسیم من یه بار روز دوم از حال رفتم و پرت شدم رو زمین ، خطر هم داره ، چون چندمفر فوت شدن ، لیپوماتیک ران خیلی ریسکش بالا هست چون اگه حجم چربی بالا باشه پوستتون به شدت افتاده میشه جوری که انگار پاهای یه آدم ۸۰ ساله هست ،

در کل من اولاش میگفتم غلط کردم وای الان راضیم چون بدنم خوش فرم شده ،