2821
2789
عنوان

درد زایمان

184 بازدید | 18 پست

من اخرای هفته ۳۸ هستم.

امشب چند بار درد زیر شکم داشتم.سنگین میشه و یه خرده درد داره.

بچه م پسره.راسته سر پسر درد کمر فقط هست یا نه؟

و حتما باید ترشح لک دار باشه که بفهمیم درد زایمانه؟

نه.اگه دردهات منظم شن درد زایمانه

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

ترو به حق علی امشب برا همه دعا کنبرا منم دعا کن سال بعد جای تو باشم😚😚😍😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا بحق این ماه عزیز بهت کمک کنه و به حاجتت برسی

الهی آمین همه دامنشون سبز بشه منم همینطور😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

ماه درده

درد زایمان منظمه

دوش بگیر ، درد کاذب کمتر میشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

عزیزم درد زایمان منظمه میگیره و ول میکنه هر چی به زمان زایمان نزدیکتر میشی فاصله ی زمانی دردا کمتر میشه تا جایی که میرسه به هر نیم ساعت یا یه ربع ...

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
ترو به حق علی امشب برا همه دعا کنبرا منم دعا کن سال بعد جای تو باشم😚😚😍😍

عزیزم انشاا... به همین زودیا میای بیبی چکتو میذاری که خانمها این مثبته😂😂من برای تو دعا میکنم تو هم برای من دعا کن سال دیگه هر دوتامون زایمان کنیم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ماه درده درد زایمان منظمه دوش بگیر ، درد کاذب کمتر میشه

من دردزایمان داشتم زیرآب گرم همه دردام میرفت خوبه خوب میشدم

مینشستم درد نداشتم راه میرفتم دردا شروع میشد 

بنظر خودم عجیب بودچون کل دردا رو با گرم ب راحتی پشت سر گذاشتم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز