2777
2789
چقدر دوستان مسخره بازی در میارن الان اِلوین چه ربطی به اَلو داره؟؟ چه ربطی به اُلویه داره یه ذره ف ...

نمیدونم واقعااا😒😒😒

حالم از ادما اینجوری بهم میخوره

خدا حال همه رو خوب کنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه اصراریه حالا این اسمو بزاری

بگرد یه اسم ست دیگه پیدا کن

اخه الوین اصلا جالب نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اسم کارتون سنجابها آلوین . منم شنیدم الوین . اسم دخترم آوین و اسم مستعار و خنده دارش آلوین 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
چرا معنا نداره؟؟ معناش میشه گل بهشتی بعدم همه اسما اول نااشنا بودن الان رواج پیدا کردن و زیاد شدن ...

اسم همسرتون چیه

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
عزیزم چه اصراریه حالا این اسمو بزاری بگرد یه اسم ست دیگه پیدا کن اخه الوین اصلا جالب نیست

من این اسمو دوس دارم و بنظرم خیلی قشنگه

خدا حال همه رو خوب کنه..
چرا معنا نداره؟؟ معناش میشه گل بهشتی بعدم همه اسما اول نااشنا بودن الان رواج پیدا کردن و زیاد شدن ...

اهاا امیدوارم ناراحت نشده باشی ازم  اما ان شا الله  که قبول کنن 

من این اسمو دوس دارم و بنظرم خیلی قشنگه

پس امیدوارم موفق بشی همین اسمو بزاری😊

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏