2777
2789
عنوان

بیوگرافی من

367 بازدید | 33 پست

ســـ  ـــلام به همه کاربران نی نی سایتی

خوبین ؟ خوشین؟ سرحالین؟

من کاربر جدید هستم و یه بیو از خودم میدم خدمتتون

من 30 سال سن دارم. متاهلم. یه زن خانه دار و کارمند و ورزشکار و دانشجو

یه چیزی بگم ریا نباشه، فقط میخوام بدونید من از اون مربی های چاق باشگاه بدنسازی نیستم که بالای سرت می ایستن میگن بدوو، ده تا دیگه، وزنه بزن، درازنشست برووووو ... خو لامصب تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره؟؟؟؟

حالا بگذریم. من خودمو آدم به نسبت موفقی میدونم و یکی از موفقیتام رتبه تک رقمی کنکور دکترا بوده.  

چیزی که من زیاد دیدم تو نی نی سایت کمبود انگیزه اس. دلم میخواد کنار بانوان کشور بایستم. باهاشون همراهی کنم تا اونا هم راهشون رو پیدا کنن. برای همین کلی پست انگیزشی و آموزشی میذارم. برنامه ریزی و کلی کار دیگه که هرکس به هدف مدنظر خودش برسه  

دلم میخواد انگیزه هامو به اشتراک بذارم تا بتونیم کنار هم از همیشه موفق تر بشیم.

فقط اینو بگم من واقعا وقت کم میارم تو زندگیم. اینجا اومدنمم بخاطر اینه شاید حتی یک نفر باشه مثل چندسال پیش من دنبال پیشرفت اما راهشو بلد نباشه.

اگر چیزی گفتین و من جواب ندادم از الان تا روزی که تو نی نی سایت هستم معذرت میخوام. 

کلی فکر و ایده دارم

اول شما از خودتون بگید. سنتون، متاهل یا مجرد، شغل، و اینکه بزرگترین آرزوتون و دغدغه فکریتون چیه که دلتون میخواد بهش برسید ولی انگیزه کافی رو ندارید؟

من زبانم رو کامل کنم... پایان نامه خیلی خوبی ارائه بدم... درامدم رو چندبرابر کنم...با ترسی که تو وجودمه مقابله کنم. فعلاااااااااا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۳سالمه 

دانشجوی ارشد علوم پایه تو یکی از دانشگاه های خوب تهران.

یه دختر یه سال و نیمه دارم و یکیم حاملم.

حالم داغونه که به علایقم خیلی نتونستم برسم.

و تابستون و خونه نشینی بیشتر داغونم کرده

خوشحال میشم ازت انگیزه بگیرم دوست خوبم

منم ۲۳سالمه  دانشجوی ارشد علوم پایه تو یکی از دانشگاه های خوب تهران. یه دختر یه سال و نیمه دا ...

تا همینجا هم معلومه خیلی موفقی، هم دانشجو هم مادر و خانه دار دیگه. کمهههه مگههههه. بزرگترین هدفت چیه؟

من نمیدونم اینجا چه دوستایی پیدا میکنم. کاش هرکس دوست داره با من همراه باشه از هدفهاش بگه.

منم لوریتا هستم 24سالمه مدرک مهندسی معماری دارم 10سال شنا رفتم. تنهاچیزایی هم که باافتخارمیگم همین مدرک وشوهرخوبی که دارم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین