2777
2789
عنوان

بیوگرافی من

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 33 پست
هدف من رسیدن به وزن ۵۰ 😂

میرسییییییییی، کلی ورزش میذارم. چالش راه میندازم. به هم گزارش میدیم در روز چیکار کردیم. جوری که هم آدمهای شاغل بتونن. هم اونایی که بچه دارن و سرشون شلوغه. من خودم باشگاه میرن اونجا انجامشون میدم

تا همینجا هم معلومه خیلی موفقی، هم دانشجو هم مادر و خانه دار دیگه. کمهههه مگههههه. بزرگترین هدفت چیه ...

هدف بزرگی که دارم اینا که یه کار راه بندازم.مرتبط با رشتم

و اینکه بچه هام خوب تربیت شن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لوریتا هستم 24سالمه مدرک مهندسی معماری دارم 10سال شنا رفتم. تنهاچیزایی هم که باافتخارمیگم همین م ...

بازم یه نگاهی به زندگیت بندازی کلی به خودت افتخار میکنی. میخوایم باا هم یاد بگیریم چه چیزهایی داریم ولی به چشممون نمیومده تا حالا  

بازم یه نگاهی به زندگیت بندازی کلی به خودت افتخار میکنی. میخوایم باا هم یاد بگیریم چه چیزهایی داریم ...

مثلا به من میگن مثل بقیه زن ها ودخترها به مردباج نمیدی 

مثلامن میخوام یادبگیرم این قدرتنبل نباشم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

مرسی از همه کامنتای خوب و پر انرژیتونننننننن

کلی هیجان زده ام. دلم میخواد هرچی تو ذهنمه بگم الان انجام بدم اما میذارم یکی یکی.

من معتقدم اولین قدددددم برای رسیدن به موفقیت احترام گذاشتن به خودتونه.

اینکه محیط اطرافتون همیشه تمیز باشه، به سلامت و تغذیه خودتون اهمیت بدید، برای خودتون وقت قائل بشید، به افکارتون نظم بدید و بدونید همونقدر که خیال پردازی در مورد موفقیت شیرینه باید بپذیریذ که برای رسیدن بهش راه درازی در پیش دارید. پس صبور باشید و فقط تلاش کنید.

حتما نتیجه میگیرید

با هم نتیجه میگیریم  

من میرم یک ساعت وقتم رو برای همه کارهایی که این بالا گفتم میذارم و برمیگردم.میخوام اول از همه به خودم ثابت کنم چقدر وجودم مهمه که باید یک ساعت از وقتم رو صرف خودم کنم.

کاش کلی دوست جدید پیدا کنم    

مثلا به من میگن مثل بقیه زن ها ودخترها به مردباج نمیدی  مثلامن میخوام یادبگیرم این قدرتنبل نبا ...

هیچ دلیلی نداره به مرد باج بدی. وقتی خودتو دوست داشته باشی بقیه هم دوستت خواهند داشت. وقتی روی صفات خوب خودت کار کنی و بهترشون کنی نیازی نیست تو باج بدی. بهت باج میدن

فقط بدون نصور موفق شدن شیرینه اما رسیدن به این شیرینی رنجی داره و اونو باید تحمل کنی. اما اگر تحمل کردی و بهش رسیدی اونموقع شیرین ترین لحظه زندگیت میشه. ارزششو داره