ســـ ـــلام به همه کاربران نی نی سایتی
خوبین ؟ خوشین؟ سرحالین؟
من کاربر جدید هستم و یه بیو از خودم میدم خدمتتون
من 30 سال سن دارم. متاهلم. یه زن خانه دار و کارمند و ورزشکار و دانشجو
یه چیزی بگم ریا نباشه، فقط میخوام بدونید من از اون مربی های چاق باشگاه بدنسازی نیستم که بالای سرت می ایستن میگن بدوو، ده تا دیگه، وزنه بزن، درازنشست برووووو ... خو لامصب تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره؟؟؟؟
حالا بگذریم. من خودمو آدم به نسبت موفقی میدونم و یکی از موفقیتام رتبه تک رقمی کنکور دکترا بوده.
چیزی که من زیاد دیدم تو نی نی سایت کمبود انگیزه اس. دلم میخواد کنار بانوان کشور بایستم. باهاشون همراهی کنم تا اونا هم راهشون رو پیدا کنن. برای همین کلی پست انگیزشی و آموزشی میذارم. برنامه ریزی و کلی کار دیگه که هرکس به هدف مدنظر خودش برسه
دلم میخواد انگیزه هامو به اشتراک بذارم تا بتونیم کنار هم از همیشه موفق تر بشیم.
فقط اینو بگم من واقعا وقت کم میارم تو زندگیم. اینجا اومدنمم بخاطر اینه شاید حتی یک نفر باشه مثل چندسال پیش من دنبال پیشرفت اما راهشو بلد نباشه.
اگر چیزی گفتین و من جواب ندادم از الان تا روزی که تو نی نی سایت هستم معذرت میخوام.
کلی فکر و ایده دارم
اول شما از خودتون بگید. سنتون، متاهل یا مجرد، شغل، و اینکه بزرگترین آرزوتون و دغدغه فکریتون چیه که دلتون میخواد بهش برسید ولی انگیزه کافی رو ندارید؟
من زبانم رو کامل کنم... پایان نامه خیلی خوبی ارائه بدم... درامدم رو چندبرابر کنم...با ترسی که تو وجودمه مقابله کنم. فعلاااااااااا