2777
2789
عنوان

همسر شلخته😐

750 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها خوبین؟روز جمعتون بخیر

منو همسرم یه سال ونیمه تو عقدیم.یه اتاق جداگانه داریم که طبقه بالای مادرشوهرمه

من هفته ای دو روز‌اینا میرم‌اونجا،هر موقع میرم تمیز میکنم جارو میکشم گردگیری میکنم بعد روز بعدش همسرم میاد لباسارو میریزه زمین هر چی میخوره میندازه زمین منم مثه جوجه میرم‌دنبالش تمیز کنم

چیکار کنم اخه؟هی بهش میگم که تکیز نگه دار اتاقو اصلا به گوشش نمیره 

مجردم بود همینجوری بود چون فامیل بودیم اتاقشو‌دیده بودم🤦🏻‍♀️

کیا تجربه دارن؟باید چیکارکنم که رفتیم خونه خودمون این عادت بدشو ترک کنه؟

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمیز نکن براش ک فکرکنه وظیفته یبار ک خودش ببینه چ وضعیه اتاقش مجبور میشه ک خودش تمیز کنه

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

تمیز نکنید وظیفه ندارید ک

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!
تمیز نکن براش ک فکرکنه وظیفته یبار ک خودش ببینه چ وضعیه اتاقش مجبور میشه ک خودش تمیز کنه

میشه واسه ۲تا تاپیک اخرم گزارش بزنید  ؟مرسی😚😚

جالب است ثبت احوال همه چیز را در شناسنامه ام نوشته جز احوالم...

ترک نمیکنه. مال من بدتر از تو هس. میفهمه حاملم نمیتونم هر روز خونه جمع کنم بازم تمام لباساش و وسایلاش میریزه کف خونه دیگه حتی تذکر هم بهش نمیدم همینجوری ک هس قبولش کردم و باهاش کنار اومدم. خیلی خودمم ب کار نمیزنم

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر به دنیا اومدن بچه سومم. خدایا تو دلیم سالم به دنیا بیاد❤️👼🤰

فک میکنی امتحان نکردم وضع یه جوری شد مه انگار بمب ترکیده بود خودشم به کار خودش میخندید

دیدم خودمم اونجا‌ زندگی میکنم دیگه نتونستم تحمل کنم تمیز کردم🤦🏻‍♀️

عكس پروفايل خودتونه؟😊😊

والا شما روان شناسي خوندي ما بايد كمك بگيريم از شما☺️😉

اما ب نظر من بهتره ي بار در حضور خودش تميز كني ازش بخواي همراهيم كن امروز.با كمك هم.بدونه چ قدر زحمت داره.

بگو اين طور به شخصيت من بر ميخوره و حس ميكنم بهت بي توجهي ك اين طور ميريزي كه من جمع كنم.

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
میشه واسه ۲تا تاپیک اخرم گزارش بزنید  ؟مرسی😚😚

زدم عزیزم

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

برات صلوات فرستادم گلم 

ایشالا دوتاییمون زودی عروسی کنیم

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 
ترک نمیکنه. مال من بدتر از تو هس. میفهمه حاملم نمیتونم هر روز خونه جمع کنم بازم تمام لباساش و وسایلا ...

اخه چیکار کنیم؟من نمیتونم تحمل کنم خونه باید برق بزنه اونم بیشتر سواستفاده میکنه😄😒

برات صلوات فرستادم گلم  ایشالا دوتاییمون زودی عروسی کنیم

منم برا شما فرستادم عزیزم 

انشالله😍🙏