2777
2789

اره من پریودم تموم شد اقدام کردم یکی درمیون ..

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جدی پس میگن‌باید بزاری ۱۴ روز بگزره راسته؟نی نی تون اولی پسر شده؟

ن بابا کی میگه .من پریودم تموم شد فردا اقدام کردم یه روز درمیونم رابطه داشتیم قبل رابطه ام شیرموز و خرما میخوردم پسرشد.ولی ۶ماهه شد نموند..انشالله این بارم میخام اینجوری بکنم

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
ن بابا کی میگه .من پریودم تموم شد فردا اقدام کردم یه روز درمیونم رابطه داشتیم قبل رابطه ام شیرموز و ...

اشکال نداره عزیزم انشاالله یک گل پسر دیگه بیاری خواهرای منم جفت سقط داستن ب لطف خدا الانم هر دو دوتا بچه دارن حتما صلاح نبوده ک زنده بمونه

ن بابا کی میگه .من پریودم تموم شد فردا اقدام کردم یه روز درمیونم رابطه داشتیم قبل رابطه ام شیرموز و ...

منم گفتم شوهرم شیر موز خریده ک درست کنم بخوریم حالا خیلی هم مهم نیست هر چی خدا صلاح بهمون بده و هر موقع ک صلاح خودشه

منم گفتم شوهرم شیر موز خریده ک درست کنم بخوریم حالا خیلی هم مهم نیست هر چی خدا صلاح بهمون بده و هر م ...

اره خرمام بزن بهش بخورین.انشالله که یه بچه سالم وصالح خدابهتون بده

شما بعد چند ماه باردار شدین.میگن نباید اصلا بهش فکر کرد

اولین اقدام ..بی بی چکم سه روز مونده بودپریود مثبت شد

پروفایل غمناک عزیزم بردار ب شادی فکر کن انشاالله ب زودی یک نی نی خوشگل بیاری

تازه سنت کمه ۱۸سالته من ۳۰سالمه میخام تازه نی نی بیارم حالا کلی وقت داری نی نی های قد و نیم قد بیاری گلم

پروفایل غمناک عزیزم بردار ب شادی فکر کن انشاالله ب زودی یک نی نی خوشگل بیاری

مرسی انشالله خدابه هردومون یه نی نی سالم وصالح به سلامتی بده..