٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
جدی پس میگنباید بزاری ۱۴ روز بگزره راسته؟نی نی تون اولی پسر شده؟
ن بابا کی میگه .من پریودم تموم شد فردا اقدام کردم یه روز درمیونم رابطه داشتیم قبل رابطه ام شیرموز و خرما میخوردم پسرشد.ولی ۶ماهه شد نموند..انشالله این بارم میخام اینجوری بکنم
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
منم گفتم شوهرم شیر موز خریده ک درست کنم بخوریم حالا خیلی هم مهم نیست هر چی خدا صلاح بهمون بده و هر م ...
اره خرمام بزن بهش بخورین.انشالله که یه بچه سالم وصالح خدابهتون بده
شما بعد چند ماه باردار شدین.میگن نباید اصلا بهش فکر کرد
اولین اقدام ..بی بی چکم سه روز مونده بودپریود مثبت شد
پروفایل غمناک عزیزم بردار ب شادی فکر کن انشاالله ب زودی یک نی نی خوشگل بیاری
مرسی انشالله خدابه هردومون یه نی نی سالم وصالح به سلامتی بده..