٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
جدی پس میگنباید بزاری ۱۴ روز بگزره راسته؟نی نی تون اولی پسر شده؟
ن بابا کی میگه .من پریودم تموم شد فردا اقدام کردم یه روز درمیونم رابطه داشتیم قبل رابطه ام شیرموز و خرما میخوردم پسرشد.ولی ۶ماهه شد نموند..انشالله این بارم میخام اینجوری بکنم
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
منم گفتم شوهرم شیر موز خریده ک درست کنم بخوریم حالا خیلی هم مهم نیست هر چی خدا صلاح بهمون بده و هر م ...
اره خرمام بزن بهش بخورین.انشالله که یه بچه سالم وصالح خدابهتون بده
شما بعد چند ماه باردار شدین.میگن نباید اصلا بهش فکر کرد
اولین اقدام ..بی بی چکم سه روز مونده بودپریود مثبت شد
پروفایل غمناک عزیزم بردار ب شادی فکر کن انشاالله ب زودی یک نی نی خوشگل بیاری
مرسی انشالله خدابه هردومون یه نی نی سالم وصالح به سلامتی بده..