2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین دیگه لطفا

54 بازدید | 9 پست

سلام،من هفته19بارداریم از دیروز صبح پهلوی سمت چپم درد گرفت بعد زیر شکمم سفت شد درد گرفت جوری که نتونستم صاف وایستم یا نمیتونستم موقع دراز کشیدن چپ و راست بشم کلا سمت چپ که دراز می کشیدم درد می گرفت سمت راست راحتتر بودم الانم صبح اصلا موقع خواب نمی تونستم اینور اونور بشم شکمم سفت شده بود درد میکرد الان یکم بهترم،دیشب رفتم بیمارستان ماما فقط به صدای قلب بچه گوش کرد سونو نکرد،آمپول هیوسین زد و آز ادرار دادم که گفت عفونت ادراریه با دکترم تماس گرفت دارو داد بهم،میترسم انقباض باشه خیلی نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

عفونت ادرای  و پهلو درد داری شاید سنگ کلیه باشه برو سونو هم بده

منم سنگ کلیه دارم عفونت ادراری گرفتم و پهلو درد داشتم برای سفت شدن شکمت دستشو نذاشت رو شکمت چند دقیقه صب کنه؟؟؟

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
عفونت ادرای  و پهلو درد داری شاید سنگ کلیه باشه برو سونو هم بده منم سنگ کلیه دارم عفونت ادراری ...

نه یادم نمیاد معاینه کرد ولی چند دقیقه نگه نداشت استرس داشتم یادم نمیاد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیر اینکه خودمون با علایم تشخیص بدیم ازکجا میشه فهمید انقباض رو؟

یه سونو بده ؛ شاید سنگ‌داری 

منم سنگ داشتم پهلو درد و عفونت ادراری داشتم 

تو ادرارت خون نبود؟؟؟ چون دقیقا واسه سنگ کلیه پهلو و زیر دل میگیره نمیتونی تکون بخوری 😭😭😭

انقباضم یه دفعه از بالا ترین قسمت رحم سفت میشه تا زیر شکم ؛ زیر یه دقیقه هم هست و در همه حالتی سفته یعنی اگه خوابیدی سفت شده باید پامیشی هم سفت باشه 

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
یه سونو بده ؛ شاید سنگ‌داری  منم سنگ داشتم پهلو درد و عفونت ادراری داشتم  تو ادرارت خون ...

تو آزمایشم خون نشون داده،فرقی نمی کنه پا میشمم درد داره،فقط وقتی سمت راست دراز می کشم درد نداره دردش کامل خوب نمیشه دوباره شروع میکنه چند ساعتی درد میگیره بلند میشم پهلومو شکمم بیشتر درد میگیره

تو آزمایشم خون نشون داده،فرقی نمی کنه پا میشمم درد داره،فقط وقتی سمت راست دراز می کشم درد نداره دردش ...

بنظرم یه سونو بده حتما ؛ و مایعات خیلی مصرف کن 

سابقه سنگ‌نداری؟؟؟یه چی دیگه هم هستا من ورم‌کلیه گرفتم تو بارداری بخاطر فشار وارده رحم به کلیه که چندروزی درد داشتم .

انقباض یه طرفه نیس کل شکمه 

بنظرم یه سونو بده حتما ؛ و مایعات خیلی مصرف کن  سابقه سنگ‌نداری؟؟؟یه چی دیگه هم هستا من ورم‌کل ...

زیرنافم کلا از راست تاج و درد داره وسفتی و درد پهلو،سابقه سنگ کلیه هم ندارم ولی همسرم چندان تمایلی نداره که برم دکتر میگه الکی کار درست میکنن

زیرنافم کلا از راست تاج و درد داره وسفتی و درد پهلو،سابقه سنگ کلیه هم ندارم ولی همسرم چندان تمایلی ن ...

وای خوب تا کی میخای درد بکشی ؟؟؟ خیالت راحت بشه که بهتره 

بنظر من حتما سونو بده چون باردارم هستی باید بیشتر توجه‌کنی بخودت 

وای خوب تا کی میخای درد بکشی ؟؟؟ خیالت راحت بشه که بهتره  بنظر من حتما سونو بده چون باردارم هس ...

آره باید برم دکتر،البته اون شب دکترم بیمارستان بود ولی معاینه نکرد گفت برو پیش ماما اونا زنگ میزنن میگن،من ترسم از انقباضه