2777
2789
باید با دست خارج کنی.یا با شونه مخصوص.به این زودیا نمیشه از شرشون خلاص شد. منم پدرم دراومد. بعد از چ ...

این شونه که عکسشو فرستادم بخر

من میخواستم اگه نتیجه گرفتم تاپیک بزنم به همه بگم ولی وقت نشد،چون میدونم چقدر سمج و کنه هست و براحتی نمیره،این شونه رو امتحان کن دعام کن😘

منم مدتها درگیر بودم

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زدم نشد

اندازه موهات چقدره؟اگه بلنده یکم کوتاه کن

شونه رو باید به چند جهت بکشی رو موهات،همین شونه بود؟خیلیا راضی بودن ازش تو نظرات دیجیکالا خوندم،خودمم همینطور،همون روز اول قسمت جلوی موهام کامل تمیز شد

عزیزم من همه راه هارو امتحان کردم،در نهایت باید یکی دونه دونه تخم شپش هارو از موهات جدا کنه راه دیگه ...

دیشب دوساعت تمام شوهرم با شونه کند گفت تموم سشد باز الان میبینم هست

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

من از تو باشگاه پسرم گرفت بعد هم من الان نزدیک دوماهه درگیرم واسه پسرم رو خودم مرتب چک میکنم ولی کسی نیست واسه من رو نگاه کنه 

هرروز روزی 7،8 بار شونه میکنم ولی اصلا شپش نمیافته

من از تو باشگاه پسرم گرفت بعد هم من الان نزدیک دوماهه درگیرم واسه پسرم رو خودم مرتب چک میکنم ولی کسی ...

توهم رنگ گن موهاتو

سس مایونز بزن

لباساتو باابجوش بشور

دیشب دوساعت تمام شوهرم با شونه کند گفت تموم سشد باز الان میبینم هست

جلوی سرتو خودت شونه بکش و چک کن

پشت رو بگو همسرت شونه بکشه بعدش نگاه کنه ببینه تخم مونده با دست بگیره،از داروخانه لوسیون دای لیس بگیر شب بزن نایلون یا کلاه رنگ بذار صبح برو حمام،با این محلول تخم بمونه هم تبدیل به شپش نمیشه خفه میشن رشد نمیکنن،بعدش با خیال راحت و مرتب از شونه استفاده کن و به شوهرت بگو چک کنه ببینه هست با نه

من از تو باشگاه پسرم گرفت بعد هم من الان نزدیک دوماهه درگیرم واسه پسرم رو خودم مرتب چک میکنم ولی کسی ...

عزیزم شونه بخر و مرتب شونه بکش

منم کسی نبود از تو موهام دربیاره با شونه راحت شدم

من همه راه هارو رفتم در نهایت شونه فلزی جواب داد

وااای منم درگیر این لعنتی شدم

آخه ازکجا پیداش شد

من ک همش خونه بودم

من خیلی دیر فهمیدم دو سه هفته اس ک سرم میخاره

تازه دیروز فهمیدم اونم نه اینکه خودم بفهمم 

آرایشگرم فهمید

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
وااای منم درگیر این لعنتی شدم آخه ازکجا پیداش شد من ک همش خونه بودم من خیلی دیر فهمیدم دو سه هفته ...

برو بهداشت و همه رو بالشتیها و ملافه ها و روسری و کلاه رو با آب بجوشون یا با بالاترین دمای لباسشویی بشور

سم شپش از داروخونه بگیر خونه رو بزن

اسفند دم کن بذار روموهات روش پلاستیک بگش دوساعت بمونه همه میمیرن و تخمهاش فاسد میشه

درآخر موهاتو کوتاه کن و اگه میتونی رنگ بزار

برو بهداشت و همه رو بالشتیها و ملافه ها و روسری و کلاه رو با آب بجوشون یا با بالاترین دمای لباسشویی ...

اوکی ممنون

والا شب اول سرکه زدم بعد رفتم شامپو پرمترین و نرم کننده زدم و باشونه مخصوص شونه زدم

شب دوم سس زدم گذاشتم چند ساعت موند بعد رفتم دوباره نرم کننده و شونه مداوم

شب سومم همینطور

حشره کش هم به همه جا زدم

الان خیلی بهتر شده،خارشم کمتر شده

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

سلام عزیزم برای رفع شپش و رشک از مو من یک راه خل فوق العاده عالی میشناسم که چون خود ازش نتیجه دیدم با خیال راحت بهت معرفی میکنم. دختر منم ی دوره موهاش شپش گرفته بود و سه سال بود که تمیز نمیشد. ولی یکی از دوستام ادرس جایی رو داد که من دخترم رو بردم اونجا و موهاش رو برام پاکسازی کردن و الان نزدیک یک ساله که خدا رو شکر دیگه موهاش شپش و تخم شپش نداره اگه بخواید من ادرس پیج اینستاشونو دارم میتونم بدم برید سر بزنید 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp