2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسپندرا بجوشان بعد از سردشدن موها را با اب اسپندشست وشو بده گفته شده که تخم ها راازموها جدا می کنه.

جدی امتحان ککردین 

اخه تو بروشور نوشته تا دوروز سر روبااب نشورین

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

عزیزم چاره فقط و فقط پیش دکتر رفتنه دختر من پارسال از  باشگاه گرفت هیچی جواب نداد و انقدر گفتم گیاهی باشه درمان که دختر کوچیکمم گرفت سه چهار ماه درگیر بودم و روااااان برام نموند آخر رفتیم دکتر و دارو داد و معجزه وار تموم شد!راه رفتنی و همین اول کاری برو نذار زیاد بشه به دخترای من شامپو هگور داد ضد شپش دکتر واقعا معجزه وار تموم شدا!البته اسپری واسه رختخواب و اینام بود

عزیزم من همه راه هارو امتحان کردم،در نهایت باید یکی دونه دونه تخم شپش هارو از موهات جدا کنه راه دیگه ای نداری

چطور از شونه جواب نگرفتی؟من خیلی راضی بودم

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
جدی امتحان ککردین  اخه تو بروشور نوشته تا دوروز سر روبااب نشورین

البته برای نزدیکان ما اتفاق افتاده بودکه ازشامپومخصوص استفاده کردندولی تخم ها جدا نمیشدبعدکلا موها را کوتاه کردندولی بعد درجایی خوندیم که اب اسپندخیلی تاثیردرجدا شدن تخم ها داره.

عزیزم نرم کننده بزن با همون شونه ریزها موهاتو شونه بزن و دایم شونه رو نگاه کن و بشور شامپو نرم کننده موهای رنگ شده ارآل بخر قرمزه جاش عالیه بعدم دایم باید یکی موهاتو بگرده و رشکهاشو جداکنه

خوش باش که هرکه راز داند داند که خوشی خوشی کشاند

رنگ بعدش سس مایونز 

البته درمان اصلیش اینه که به دسته شنبلیله بگیرین بجوشونین بعد برید حمام بزنین به سرتون بمونه بعد همونطوری با شانه مخصوص شانه کنین شپش از بوش بدش میاد زود جدا میشه فقط بعدش باید سریع نابودشون کنین مثلا بندازین توی آتیش یا منقل که دوباره زیاد نشن و کل خونه و ملحفه ها رو تمیز کنین

سس مایونز هم فایده نداره من انجام دادم همه رو فقط رنگ مونده بزنم

رنگ هم رو تخم تاثیر نداره عزیزم من تاپیک زدم و سرچ کردم،کلی راه امتحان کردم،همین شونه که عکسشو فرستادم ببین بخر،کسی نبود از موهام دربیاره این شونه تخمارو درمیاره عالیه

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤