2777
2789
عنوان

تولدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 23 پست
والا منم نمیدونم که فراموش کرده یا یادشه، اخه تقریبا ۲ هفته پیش ازم پرسید واسه تولدت چی دوس داری بخ ...

خودت می دونی...ولی واقعا بعدش چه فایده داره فقط غصه می خوری ولی خودت می دونی با یه ذره کنار گذاشتن غرور امشب حسابی بهت خوش بگذره

خدا ذلیلشون کنه باعث و بانیشو اینروزا فکر وذکر مردا رو انقد مشغول کردن یوقت سکته نزنن شانس اوردیم ی ...

اره واقعا فکرشون مشغوله 

اگه میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت می دونی...ولی واقعا بعدش چه فایده داره فقط غصه می خوری ولی خودت می دونی با یه ذره کنار گذاشتن غ ...

عزیزم تولدم دیروز بود الان فقط واسه درد دل تاپیک زدم وگرنه دیگه انتظاری ندارم

در ضمن تولدت مبارک عزیزم...همیشه شاد و سلامت باشی❤❤❤

مرسی عزیزم ، ممنون که تبریک گفتی خیلی برام ارزشمنده

می دونی تا حدودی درک می کنم منم خیلی دلم می خواد یه بار همسرم بدون که حرف بزنم بفهم خودش چی تو دلم ولی خب هر چی کتاب روانشناسی خوندم می گن مردا با ما فرق دارند ا۱لا این چیزا براشون بی مفهوم و البته تا چیزی مستقیم بهشون گفته نشه متوجه نمی شود...البته اطرافم مردایی که برای خانمشون این کارا می کنند زیاده ولی می گم من که از باطن زندگیشون خبر ندارم ...من الان فهمیدم اگر دلم چیزی می خواد باید بهش بگم وگرنه خودش ...انشالله دل توام اروم بشه و همسرت از دلت در بیاره❤❤❤

می دونی تا حدودی درک می کنم منم خیلی دلم می خواد یه بار همسرم بدون که حرف بزنم بفهم خودش چی تو دلم و ...

مرسی عزیزم بابت حرفات.

مردا اکثرا این طورین