2777
2789
عنوان

تولدمه

114 بازدید | 23 پست

بچه‌ها دیروز تولدم بود، هیچکس یادش نبود فقط مامانم بهم پیام داد و تولدمو تبریک گفت.

شوهرم اصلا به روی خودش نیورد.

نمیدونم یادش بوده یا فراموش کرده، ولی دیشب واقعا حس کردم دلم شکسته خیلی ناراحت شدم. با دوران نامزدی و عقد الان ۸ ساله که با همیم هیچ سالی فراموش نمیکرد.

اگه میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین  
عزیزدلم حتما فکرش درگیر بوده و یادش رفته مردا مثل زنا خیلی این چیزا واسشون اهمیت نداره درسته واقعا ن ...

مرسی گلم، ولی بش نمیگم، یه جوری رفتار میکنم که واسم مهم نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چون می دونم همه یادشون‌میره...از یک ماه قبل شروع می کنم به یاداوری...والا یه بار گفتم نگن ببینم ک ...

ولی اخه شریک زندگیت فراموش کنه خیلی سخته

ولی اخه شریک زندگیت فراموش کنه خیلی سخته

عزیزم واقعا تا خودت نگی یادشان میره حداقل غیر مستقیم به چند روز قبل باید بگی...من مدت زیادی نیست ازدواج کردم ولی کلا همسرم براش این چیزا بی اهمیت انقدر قبلش می گم تا سر ذوق بیفته بدون باید یه کاری کنه....به جز تعداد اندک اکثرشون همینند

عزیزم واقعا تا خودت نگی یادشان میره حداقل غیر مستقیم به چند روز قبل باید بگی...من مدت زیادی نیست ازد ...

اخه وقتی ادم خودش بگه که دیگه فایده ای نداره

اخه وقتی ادم خودش بگه که دیگه فایده ای نداره

چرا فایده نداشته باشه ...تو همین سایت چند نفر می گفتند همسرمان می دون ولی کاری نکرده...ایشون شما دوست داره ولی بنده خدا به هزار دلیل فراموش کرده خودت به یادش بیاری مطمینا جبران می کنه...پس شیرین زبونی و سیاست زنونه کی بدرد می خوره😉 ...اگر اتفاقا به روت نیازی عادت می کنه فکر می کنه برات مهم نیست دیگه

چرا فایده نداشته باشه ...تو همین سایت چند نفر می گفتند همسرمان می دون ولی کاری نکرده...ایشون شما دوس ...

والا منم نمیدونم که فراموش کرده یا یادشه،

اخه تقریبا ۲ هفته پیش ازم پرسید واسه تولدت چی دوس داری بخرم چند بارم پرسید.

حالا من چند روز دیگه بهش میگم و ازش گله میکنم

خدا ذلیلشون کنه باعث و بانیشو اینروزا فکر وذکر مردا رو انقد مشغول کردن یوقت سکته نزنن شانس اوردیم

یجور غیرمستقیم متوجهش کن تولدته و بگو انتظار نداشتم تو یادت بره ببین چطوری از دلت درمیاره😊