2777
2789
عنوان

برای درمان قارچ گوش چه باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 53644 بازدید | 83 پست
بله متاسفانه قارچ باعث شد پرده گوشم پاره شه من اونجا عمل کردم بیمارستان فوق العلاده خوبیه

سلام عزيزم خوبي؟ببخشيد الان كه عمل كرديد قارچ گوشتون هم خوب شده؟يا فقط پرده گوش؟بعد راحت حمام ميريد يا نبايد بازم آب بخوره؟باد سرد چطور؟راستي سشوار ميكنيد گوشتون رو؟ببخشيد سؤالاتم زياده🙈ممنون ميشم جواب بديد منم چند ساله درگيرم

محتاج دعام🙏
نه هنوز این قطره رو استفاده نکردم چهار پنج تا قطره دادن فقط یکیش مخصوص قارچه که کلوتریمازول اسمشه و ...

عزيزم اين قطره خوبيه

چند وقته درگيري؟حمام چي كار ميكني؟يا بيرون رفتن؟دكتر به من گفت آب وباد اصلأ نخوره

راستي وقتي سرت رو زمين ميذاري صداي نبض داره تو گوشت؟

محتاج دعام🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر یوسف جنگجویان قارچ گوش منو خوب کرد یه دارو دست ساز داد خوب شدم گفت اگه دو روز دیر اومده بودی پر ...

عزيزم فقط يك بار گوشت قارچي شده بود؟بعد الان موقع حمام نياز نيست پنبه وازليني بذاري؟

محتاج دعام🙏
عزيزم فقط يك بار گوشت قارچي شده بود؟بعد الان موقع حمام نياز نيست پنبه وازليني بذاري؟

آره یه بار یادم نیست فقط یادمه میگفت از حموم اومدی با سشوار با فاصله گوشتو خشک کن ولی چرب کنی اب نمی ره 

خودشناسی DNA plus
آره یه بار یادم نیست فقط یادمه میگفت از حموم اومدی با سشوار با فاصله گوشتو خشک کن ولی چرب کنی اب نمی ...

خب خدارو شكر عزيزم چون زود اقدام كردي خوب شدي خيلي حواست باشه خيس نمونه گوشت يا دستكاري نكني چون خدايي نكرده اگه تكرار بشه ديگه مرتب عود ميكنه

راستي يادت نيست بگه چند دقيق سشوار؟يه دكتر به من گفت از بيست سانتي پنج دقيقه يكي ديگه از سي سانتي بيست دقيقه

محتاج دعام🙏
خب خدارو شكر عزيزم چون زود اقدام كردي خوب شدي خيلي حواست باشه خيس نمونه گوشت يا دستكاري نكني چون خدا ...

آره دقیقا با اینه شش سال گذشته هنوز گوشمو خشک میکنم تایمشو یادم نیست الانم موهامو که خشک میکنم بعدش به دو سه دقیقه گوشمم میگیرم یادم نمی ره قطره داد وقتی میریختم پامو میکوبیدم زمین از درد 

خودشناسی DNA plus
آره ميدونم قطره خيلي درد داره😭من سرمو ميكوبم به ديوار😭

آهان من همیشه عنبر نسا دود میدم به گوشم چون حساس سرما میخورم عفونت میکنه از وقتی دود میدم نه عفونت کرده نه قارچ گرفته 

خودشناسی DNA plus
آهان من همیشه عنبر نسا دود میدم به گوشم چون حساس سرما میخورم عفونت میکنه از وقتی دود میدم نه عفونت ک ...

خداروشكر

منم يه دوره استفاده كردم 

دوباره فكر كنم بايد شروع كنم

ممنون عزيزم وقت گذاشتي شبت بخير😚

محتاج دعام🙏
عزيزم اين قطره خوبيه چند وقته درگيري؟حمام چي كار ميكني؟يا بيرون رفتن؟دكتر به من گفت آب وباد اصلأ نخ ...

سلان

متاسفانه طی یکسال سه بار عود کرده

اتفاقا خیلی مراقبم

همیشه پنبه چرب داخل گوشم میذارم 

و این مدت گوشمو با سشوار هم خشک میکنم 

ولی نمیدونم چرا رهام نمی کنه ، همش توی ترسم

همیشه نشونه ی عودش کیپ شدن موقت و بعد زیاد شدنش و الان هم که کم شنوایی 😔

آره ميدونم قطره خيلي درد داره😭من سرمو ميكوبم به ديوار😭

دقیقا منم همین درد رو داشتم 😢😢😢

در حدی که فکر میکردم جوارح گوشم داره تکه تکه میشه 

دکتر به من گفت پرده ی گوشت پاره اس که درد داری باید اول جراحی کنی بعد قارچو مداوا کنی چون بیفایدس

به شما هم همینو گفتن؟؟؟؟

بعد با همون درد قطره رو میریختید و دورش رو کامل میکردید؟؟؟؟😭