2777
2789
عنوان

برای درمان قارچ گوش چه باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 53576 بازدید | 83 پست
راستی رعنا جان عملت خیلی درد داشت؟ چقدر طول کشید تا خوب شدی؟ اسم دکترت هم لطفا بگو

اسمم رعنا نیست، درد زیادی نداشتم بعد عمل ی کم درد البته عمل خیلی راحتی نیست بیهوشی کامل ولی دردناک نیست بیمارستان فوق العلاده در حد خصوصی تمیز بود ی هفته کشید تا خون مرده ها بیان بیرون از گوشم، اسم دکترم محمدیه و یکشنبه ها و ی روز دیگه ک نمیدونم اونجاست کارش تمیزه اونجا هم میگفتن دستش تو عمل فرزه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمم رعنا نیست، درد زیادی نداشتم بعد عمل ی کم درد البته عمل خیلی راحتی نیست بیهوشی کامل ولی دردناک ن ...

دیر وقته چشما آلبالو گیلاس می چینه⁦☺️⁩

ممنون نازی گلبانو🌹

پیگیر میشم ان شاءالله

😑 الان یکی میاد میگه عسل بریز تو گوشت اونیکی ام میگه عنبر نسارا دود کن گوشت رو بگیر روش

اینقدر گوشم آسیب پذیر شده که میترسم و ترجیح میدم با این حالت زار بسازم تا چیزی داخلش بریزم 

اینقدر گوشم آسیب پذیر شده که میترسم و ترجیح میدم با این حالت زار بسازم تا چیزی داخلش بریزم  

من شهرستانم اگه اینجا بودی دکتر معرفی میکردم که کارش خوبه 

انشاالله بهبودی کامل

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
قطره کانازول یک درصد رو استفاده کردی تابحال؟؟

نه هنوز این قطره رو استفاده نکردم

چهار پنج تا قطره دادن فقط یکیش مخصوص قارچه که کلوتریمازول اسمشه و وحشتناک درد داره

نه هنوز این قطره رو استفاده نکردم چهار پنج تا قطره دادن فقط یکیش مخصوص قارچه که کلوتریمازول اسمشه و ...

اینم برای قارچه

البته بسختی الان پیدا میشه توداروخانه ها...من راضی بودم ازش

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

بخاطر آب استخر مبتلا به قارچ میشیم

به بیماری گوش شناگران معروفه

مربیم بهم گفت ازین قطره استفاده میکنه و جلوی التهاب پرده گوششو گرفته

اما الان بابت تحریم این دارو بسختی پیدا میشه  من یبار پیدا کردم استفاده کردم خوب شدم الان پشیمانم کاش بیشتر گرفته بودم چون مراجعه بعدیم دیگه نداشتن ازش

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...