2821
2789
من بودم خوب بود قبول میکردم سن بالا را دوست دارم

اوکی بود من مشکلی ندارم با تفاوت سنی یعنی یادش میافتم آتیش میگیرم میگفت منطق من ۱۴ تا سکه رو بیشتر قبول نمیکنه...خدایی چرا باید یه مرد اصرار کنه به مهریه انقدر کم من گفتم ۷۲ تا خوبه نه کم نه زیاد گفت نه منم قبول نکردم..خدایی شما بودید قبول میکردید 

اوکی بود من مشکلی ندارم با تفاوت سنی یعنی یادش میافتم آتیش میگیرم میگفت منطق من ۱۴ تا سکه رو بیشتر ق ...

مطمین باش قسمتت نبوده اگه خوب بود و مطمئن من قبول میکردم ولی خب ادم قابل اطمینان کم پیدا میشه من ازدواج کنم نه طلا میخام نه جشن چون خودم به انداره کافی دارم طلا. جشنم دوست ندارم فقط میخام برم زندگی کنم

ای عشق نافرجام من رفتی کجا💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مطمین باش قسمتت نبوده اگه خوب بود و مطمئن من قبول میکردم ولی خب ادم قابل اطمینان کم پیدا میشه من ازد ...

پسر خوب و مثبتی بود ولی هر چقدر مثبت باشه پس فردا نقی به تویی خورد اورد ۱۴ تا رو گذاشت جلوم گفت به سلامت چه کاری از دستم بر میاد...اتفاقا اون زرنگه میخواد فرمون زندگی دست خودش باشه...هیچ دختری الان قبول نمیکنه خیلی پررو هستش کسی که آدمو فقط با ۱۴ تا سکه بخواد نه بیشتر 

پسر خوب و مثبتی بود ولی هر چقدر مثبت باشه پس فردا نقی به تویی خورد اورد ۱۴ تا رو گذاشت جلوم گفت به س ...

ان شاءالله بهتر اون واست پیش بیاد گلم. توکل بخدا بالاخره روزی قسمت ما هم میشه

سلامت باشی والا خدا ما رو تماشاچی قرار داده فعلا 

درست میشه چون تو قرآن خودش گفته جفتی از جنس خودتون آفریدم ولی خب ادمبم گاهی ناامید میشیم

انشالله ب زودی جور میشه...

دوستای گلم اگه خواستین تاپیک منم سر بزنین از آرزوتون بگین براتون دعا کنم ❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

انشالله ب زودی جور میشه... دوستای گلم اگه خواستین تاپیک منم سر بزنین از آرزوتون بگین براتون دعا کنم ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3230124/بزرگترین-آرزوتون-چیه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم من گیر قیافه نیستم واسه ازدواچ حداقل طرف باید ی چی داشته باشه که دلت خوش باشه مثلا میگی مدرک ن ...

خوب خاله من  شوهرش  هم کچل بود  هم  هیچی نداشت بعد از ازدواج پراید خرید و یه زمین از ارث پدری داشت اونو ساخت  بعد از  چهار پنج سالم  کم  آورد  فروخت

شغلشم  آزاد بود لوازم خانگی  یه مغازه کوچولو اجاره ای داشت  فقط  اخلاق داشت خیلی مردمیه   اینم الان  یخورده  اخلاقش  بد  شده  چون کم  آورده  خیلی اعصابش ناراحته  باخالم دعواش میشه  

یبار دیدی با اونی که هیچی نداره  ازدواج  میکنی انقدر زندگیت  خوب میشه   یبارم میبینی  اولش خوبه  بعدا خدایی نکرده  ندار میشین    زندگی  همینه یه دوره سختی داره یه دوره  شیرینی

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
همه راهی امتحان کردم بعضی وقتا شب تا صبح از ناامیدی خوابم نمیبره

عزیزم اینکار بدتره 

اول یه نذر صلوات کن از خدا بخواه یه ادم خوب یه پسر شیر پاک خورده نصیبت کنه اگه توی شخصیتتون نقص دارید حتماً برطرف کنید بعد ببینید چه قدر خاستگار میاد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم اینکار بدتره   اول یه نذر صلوات کن از خدا بخواه یه ادم خوب یه پسر شیر پاک خورده نصی ...

من فقط ی نقص دارم خیلی صادقم. صلوات تا دلت بخواد فرستادم ختم ۱۳۳ هزارتا واسه حضرت ابوالفضل گرفتم ولی انگار فعلا صلاح نیست

من فقط ی نقص دارم خیلی صادقم. صلوات تا دلت بخواد فرستادم ختم ۱۳۳ هزارتا واسه حضرت ابوالفضل گرفتم ولی ...

خب اینکه نقص نیس این خیلی هم خوبه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خب میگم در اخلاق من این نقص هست. در گناهامم غیبت متاسفانه خ پررنگه

غیبت هم خوب نیس ولی ان شاءالله یه همسر خوب نصیبتون بشه به حق امام حسین علیه السلام