2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بحث داشتن نقص و این حرفها نیست معیار ها عوض شده

اره اینم هس 

ولی تقصا برطرف بشه خیلیا میان خیلیا پاپیش میزارن 

ولی خب قبول دارم هرکی معیار وملاک داره برای ازدواج که ممکنه با بقیه فرق کنه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اره اینم هس   ولی تقصا برطرف بشه خیلیا میان خیلیا پاپیش میزارن  ولی خب قبول دارم هر ...

الان بیشتری ها میگن دختر باید فیس به روز داشته باشه ، اگه لازمه عمل زیبایی انجام بده

پولدار باشه

خیلی خوشگلم باشه

اون موقع پسره خودشون حتی بلد نیست شلوارشو بکشه بالا😑😑😑😑

منم شرایطی مثل شما دارم هر چی بخوای نذر و نیاز کردم اما نشده حالا هم سپردم به خودش الانم فقط یه چیزی ...

دقیقا به این نتیجه خودم رسیدم دو مورد تو زندگی من پیش اومد که مثلا خیلی عاشق من بودن ولی جفتشون با ی جمله رفتن اونم این بود لیاقتت یکی بهتر من هست همش از خودم میپرسم چرا هر دو عین هم بودن و ی صدایی از درونم میگه چون عاشق خودت نیستی و خودت را دوست نداری جالبه هر دو هم پایین تر خودم بودن. کلا من با خودم خ خوب نیستم زیاد از حد متواضع و خاکی ام خصوصا در مقایل جنس مخالف خ کم توقعم.

ای عشق نافرجام من رفتی کجا💔