2821
2789
ی عزیزی میگف زیاد نباید ب ی چیز فک کرد شیطون دس میذاره روش  شمام ی مدت بیخیال باشین

همه راهی امتحان کردم بعضی وقتا شب تا صبح از ناامیدی خوابم نمیبره

ای عشق نافرجام من رفتی کجا💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خوب اون جوری خوب نیست به مشکل میخوره آدم بعدها

خب مشکلم اینه که مجرد موندم اینا که شوهر نمیشن فقط واسه موقعیت ادم را میخان که یک شبه به همه چی برسن

خب مشکلم اینه که مجرد موندم اینا که شوهر نمیشن فقط واسه موقعیت ادم را میخان که یک شبه به همه چی برسن

خواستگارات چند ساله هستن ؟؟الان که ماشاالله خواستگارا انقدر پررو شدن  دختری موقعیت کاری و پولی خوب میخوان

غصه نخورید منم ۳۵ سالمه مجرد کاملا درکتون میکنم توی این زمونه مرد مناسب مردی که اهل زندگی باشه خیلی خیلی کم هست 

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
خواستگارات چند ساله هستن ؟؟الان که ماشاالله خواستگارا انقدر پررو شدن  دختری موقعیت کاری و پولی ...

همه جوره بودن اوناشون که مثلا ی ذره شرایط متوسط دارن فقط زنگ میزنن مثلا می بینن یکسال کوچیکتر اونام میگن اختلاف سنی امون کمه نمیایم جالبه موردی بوده لیسانس بوده کارمند بانک من دکترا کارمند دولت بعد گفته دختره فقط یکسال کوچیکتر من بوده نمیخام. موردهایی هم که کوچیکترن من اصلا دلم نمیخاد اونام بخاطر کار و خونه و پول و... که واقعا غیرقابل تحملن واسم

غصه نخورید منم ۳۵ سالمه مجرد کاملا درکتون میکنم توی این زمونه مرد مناسب مردی که اهل زندگی باشه خیلی ...

اخه میدونی مشکل چیه اکثرا دخترای خوب و پاک خونه موندن و خیلیا با هزار نفر گشتن و بهترین شوهرم میکنن این واقعا بی انصافیه

خاله من۲۸ سالش که بود   شوهرش اومد خاستگاریش  خالم اصلا نمیخاستش  میگفت  کچله دیپلم داره  دوسش ندارم وقتی زنگ زد بیاد دنبالش برن آزمایش خون   مامان بزرگم  گفت  خودت گوشی بردار بگو نمیخامت برو

برداشت  ولی اصلا نتونست  روش نشد بگه 

عکسای عقدشو میبینیم انقد میخندیم  توی همه عکسا ناراحت و افسردس   الان  ۱۰ سال از اون موقع میگذره دوتا بچه داره

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
اخه میدونی مشکل چیه اکثرا دخترای خوب و پاک خونه موندن و خیلیا با هزار نفر گشتن و بهترین شوهرم میکنن ...

بله خیلی ها اینجوری هستند خب ما هم سبک زندگیمون اینجوری هست و و جدان خودمون راحت قسمت هم خیلی مهمه 

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
خاله من۲۸ سالش که بود   شوهرش اومد خاستگاریش  خالم اصلا نمیخاستش  میگفت  کچله دی ...

عزیزم من گیر قیافه نیستم واسه ازدواچ حداقل طرف باید ی چی داشته باشه که دلت خوش باشه مثلا میگی مدرک نداره اما کار خوبی داره یا قیافه اش خوب نیست موقعیتش فلانه ولی باورکن واسه من اوناشون که نسبتا متوسطن اصلا خبرسون نمیشه اون بیخودا عاشق میشن مثلا.