2777
2789
ناراحت نشیا به نظرم حق با همسرته😐

میدونم، چیکار کنم؟ الان یه هفته دیکه زایمانمه باید غرق شادی باشم باید غصه بخورم از خانواذدم دورم کلی منتظر میمونم که بیان اینجا اونقوت اینجوری میشه بعد ازظهر دارن میذن خونه دختر خالم شوهرم با این خالم کلا مشکل داره قطع رابطس خیلی هم بدحور بدش میاد، شوهرم داره میره بیرون مامانم میدونه دیر میاد یهو میگه کی میای خونه؟ شوهرم گفت نمیدونم معلوم نیست چطور؟ گفت میخایم بریم خونه فلانی شوهرم گفت یعنی ببرمتون گفت اره این بدبختم گفت باشه زود اومدم مییرم نیومدمم حنا یه اسنپ بگیره براتون، بهش میگم مامان چیکار داری به این بگی ببره شکمارو میبینی که داره میره بیزون تازه راهیم نیست اخم میکنه که خب نره بیرون مارو ببره چی میشه میگم لج میکنی؟ تا ساعت ۶ هی گفتم مامان پاشین اسنپ بگیرم هی گفت حالا میریم اخرش شوهرم اس داد که اگه نرفتن نیم ساعت دیگه میرسم میبرمشون کاشکی میگفتم نمیخاد اخرشم رفتن با هم معلوم نیبست تو ماشین چی گفته شوهرم اومده خونه دعوامون شد 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم، چیکار کنم؟ الان یه هفته دیکه زایمانمه باید غرق شادی باشم باید غصه بخورم از خانواذدم دورم کلی ...

ای بابا😕والا چی بگم من تجربه زندگی متاهلی ندارم ولی خب بعضیا تو ذاتشون هست که مدام گیر میدن و حرف زدنشون حتی اگه نخوان هم حالت طعنه داره مادرشماهم فکر نمیکنم بخواد زندگیه دخترشو خراب کنه حالا که حرف زدن باهاش سودی نداشت میتونی باهمسرت حرف بزنی بهش بگو به خاطر زندگیتون و تو و ارامشتون به حرفای مادرت زیاد توجه نکنه سرسری بگیره از در مهربونی باهاش صحبت کن که اثر کنه بلخره همسرته دوست داره

ای بابا😕والا چی بگم من تجربه زندگی متاهلی ندارم ولی خب بعضیا تو ذاتشون هست که مدام گیر میدن و حرف ز ...

هر. چی به شوهرمم میگم که بابا ولش کن میگه نه اینارو تو باید درست کنی دیگه نمیکشم بعد جالبه از نظر جفتشون من بی عرضه ام بلد نیستم زندگی کنم

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی