2777
2789
عنوان

سرد مزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 37 پست
خب مگه دو هفته ديگه زايمان نداري؟!!!😳😳

اره مشکلم الان نیس کلا دوساله همین وضعه الانم با وجود اینکه دکترم گفته رابطه داشته باشم که دهانه رحمم نرم شه نمیاد باید من پیش قدم شم 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...
دکتر نمیره جدایم اصلا دوسش دارم دوسم داره 

من شوهرم از وقتی زینک و ویتامین ای میخوره خیییییلی بیشتر شده رابطه هامون

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر نمیره جدایم اصلا دوسش دارم دوسم داره 

جدي مگه نگفتي بارداري و اولاي مهر ميخواي زايمان طبيعي داشته باشي؟!!😳

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
اره مشکلم الان نیس کلا دوساله همین وضعه الانم با وجود اینکه دکترم گفته رابطه داشته باشم که دهانه رحم ...

خب حتما دلش نمیخاد چون حامله ای.

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر به دنیا اومدن بچه سومم. خدایا تو دلیم سالم به دنیا بیاد❤️👼🤰

خب حتما دلش نمیخاد چون حامله ای.

قبلشم همین طوری بود الان بدتر شده بچه هم بیاد دیگه حتما میشه سالی یه بار من گرمم اون سرد خیلی اذیت میشم 

قبلشم همین طوری بود الان بدتر شده بچه هم بیاد دیگه حتما میشه سالی یه بار من گرمم اون سرد خیلی اذیت م ...

باید معلوم بشه دلیل سرد مزاجیش ارثیه یا چیز دیگه. اگر ارثی باشه درمان نداره .چیزای دیگه قابل درمانه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر به دنیا اومدن بچه سومم. خدایا تو دلیم سالم به دنیا بیاد❤️👼🤰

خیلی راهنمایی کردید ممنونم  سپاس 😅

یهو آدم دردای خودش یادش میاد ولی کلا دکتر لازمه من خودم احساس میکنم افسردگی دارم میخوام برم مشاوره 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

یه مقاله خوندم که سرد یا گرم مزاجی از اینجا نشات میگیره که طبیعتا انسانهای گرم مزاج بیشتر به این مساعل فکر میکنند و انسانهای سرد مزاج کمتر به این مساعل.پس هرچه شما روزانه بیشتر به این مساعل فکر کنی و اهمیت بدی بهش قطعا گرمتر خواهی بود.شک نکن شهوت یه مسوله ذهنیه پس سعی کن ذهنشو درگیرش کنی

باید معلوم بشه دلیل سرد مزاجیش ارثیه یا چیز دیگه. اگر ارثی باشه درمان نداره .چیزای دیگه قابل درمانه

چیزای دیگه مثل چی اهل خیانت این چیزا نیس ساعت کاریش یکی زیاده ۷ صبح تا ۷ غروب یکمم زود انزاله احساس میکنم خجالت میکشه دکترم نمیره