2777
2789
عنوان

سرد مزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 37 پست
 یهو آدم دردای خودش یادش میاد ولی کلا دکتر لازمه من خودم احساس میکنم افسردگی دارم میخوام برم ...

خواهشا مثل شوهر من نباش به طرفت فک کن گناه که نکرده ازدواج کرده به خاطر همین چیزا دیگه 😅

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...
چیزای دیگه مثل چی اهل خیانت این چیزا نیس ساعت کاریش یکی زیاده ۷ صبح تا ۷ غروب یکمم زود انزاله احساس ...

اگر طبعش سرده بهش گرمی بده 

غذاهات تند و تیز باشه‌. بعد ی قطره هایی هس افشرده گل سرخ از عطاری یا داروخونه میتونی بگیری تو شربت بهش بده بخوره. زعفرون بده بهش بخوره‌.مرغ و دوغ و ترشی رو کلا حذف کن.خیلی راه ها هس البتع خودشم باید بخاد. تو رابطتون تنوع بده‌ .لبلس خابای جور واجور بپوش براش

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر به دنیا اومدن بچه سومم. خدایا تو دلیم سالم به دنیا بیاد❤️👼🤰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهشا شمام به فکر شوهرت باش زور که نیست بنده خدارو شکنجه نکن    

زورش میکردم که به میل خودش دوسه هفته به بار نمیومد باید هر شب میومد 😅

خواهشا مثل شوهر من نباش به طرفت فک کن گناه که نکرده ازدواج کرده به خاطر همین چیزا دیگه 😅

کاش یه آزمایشی قبل ازدواج میگرفتن معلوم میشد که سرده کی گرمه .انوقت گرما رو مینداختن به جون هم سردهام باهم خوش بودن   

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
کاش یه آزمایشی قبل ازدواج میگرفتن معلوم میشد که سرده کی گرمه .انوقت گرما رو مینداختن به جون هم سردها ...

ای وایییی😅بعد فک کن اونایی که گرم بودن ۲۴ ساعته مشغول بود دیگه نه کمر میموند نه کسی سرکار میرفت 

ای وایییی😅بعد فک کن اونایی که گرم بودن ۲۴ ساعته مشغول بود دیگه نه کمر میموند نه کسی سرکار میرفت&nbs ...

به خدا چه وضعیه آخه یکی سرد یکی گرم باید مملکت تدبیری بیاندیشد   

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
به خدا چه وضعیه آخه یکی سرد یکی گرم باید مملکت تدبیری بیاندیشد    

کاش میشد یکی یه سروم خون  از گرمارو تزریق کرد به سردا یا برعکس