2777
2789
داریم میرم اسباب بازی بخریم که درآخرمنجربه آمپول زدن میشد😐😐

حالا باز خوبه به شما گفتن ميريم اسباب بازي بخريم به من گفتن بريم معلمتو ببيني بردنم امپول زدم   

ببين من چ داغوني بودم که منو با ديدن معلمم گول ميزدنن و من با سرعت جوراب و شلوار ميپوشيدم برم معلم ببينم   

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بزرگ بشی تا بتونی اونکارو کنی...

چقدر درد پشت این جمله ست

بزرگ شدیم و بازم نتونستیم...

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

من بچه بودم از مامانم پرسیدم چجوری بدنیا اومدم؟ گفت شب رفتم آشغال بزارم دم در دیوم تو پشت دری اوردمت تو😑 ینی ازین قشنگتر نمیشد بگه😑 منم همش تصور میکردم با پلاستیک سیاه اشغال چجوری از اسمون افتادم پایین ولی نترکیدم😐

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

اخ اخ مامانم ميگف صبح بايد حتما دندوناتو مسواك بزني چون شب شيطون تو دهنت پي پي ميكنه 😂😂😂😂😂😂

زندگي هيچكسي به شماها ربط ندارع سرتون از زندگي هم بكشيد بيرون                                                    خداوند   سر را افريد يا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران:)
ابجی منم یبار از خواب بیدارشد و گریهههه که خر بخرید برام  من خرمو میخوام  بزور دهنشو &nb ...

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊