2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من اسکل تر تو تاریخ بشریت نبودهه  راس ساعت 9 میخوابیدم  میشد 9 و پنج دیقه  گریه و ...

😂

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

شتر ميسازم برات 

بابام عيديامو ميگرفت ميگفت شتر برات ميسازم ي سال باور كردم دادم 

واقعا ميخواستم ببينم چجوري شتر ميسازن ديدم ي ماه شد خبري از شتر نيست همچيييين بابامو رسوا كردم هرجا مينشستم ميگفتم پولمو خورد🤣🤣انقد گفتم بابام سه برابرشو بهم داد🤣🤣

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

شیطون شبا جیش میکنه رو صورت آدما ، پاشو بشور صورتتو

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
منو بگوووو  دراز نمیکشیدم تو خونه  که  معلمون میبینه زشت نباشه  یبارم داشتم می ...

خخخخخخخخخخخ منم خودم توهم داشتم معلمم یه خودکار جایزه داده بود همش فکر می کردم توش دوربینهدوربینه داره منو دید می زنه

بعضیا باید اسکار بی شرفی و نمک نشناسی بگیرن....                                           شیطونکم  تیکر عروسیمه