2777
2789

رفلاکس داره arنمیدم چون نمیخوره 

تا الان ببلاک میدادم شنیدم نان بهتره  امروز شروع کردم از صبح خوب بود الان داره بالا میاره 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نان بهش نساخته وسنگین براش

خیلیم کارت اشتباهه شیرش راعوص کردی گوارشش راکلاریختی بهم تونت بزن 7ماه به بچه ببلاک دادی الان یکدفعه تصمیم گرفتی نان بدی 

بعدم نان به بعصی بچه هانمیسازه یبوست میاره

شیرببلاک خیلی سبکه وراحتهه

چرا شیر خودتو نمیدی؟ منم یکی دو بار شیرخشک دادم شدید استفراغ کرد دیگه ندادم شیر خودمو می خوره

ندارم 😔😔

خیلی کمه سیر نمیشه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
نان بهش نساخته وسنگین براش خیلیم کارت اشتباهه شیرش راعوص کردی گوارشش راکلاریختی بهم تونت بزن 7ماه ب ...

نزدی سه ماهشه 

دوساعت بهش چیزی نده وهمون ببلاک رابهش بده 

آخه میگن نان آهن داره بهتره 

کسی داده تجربش داری

خودم به بچم میدم رفلاکس داره البته من شیر خودمو میدم ولی چون رفلاکس داره باید arبهش بدم بهش نساخت دکتر گفت نان اچ ا بده  نان از شیر گاوه شاید برا این بالا میاره ولی نان اچ ا نه برا بچه هاییه که حساسیت دارن به شیر گاو