2777
2789
عنوان

یک ساله شدیم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 485 پست
@nazaniiiin    نهالم تگ کن😁😍 @الی_74    

خو نامردا منم تک کنید .مثلنی دوست یه سالم.قول میدم یه گوشه بشینم سیب زمینامو بخورم😀😀😀😀😀

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زحمت شد برات😍 راضی نبودم داداچ

وقیح حامال اومده🧐

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
بچه ها که ظاهرا دوستات هستن و من این وسط عین قاشق نشسته وارد شدم ولی نمیخوام از دریچه دین وارد بشم ...

فقط براش دعا کن معصومه جان.الان تو شرایط سختیه.دعا کن بتونه دلشو آروم کنه

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
بچه ها که ظاهرا دوستات هستن و من این وسط عین قاشق نشسته وارد شدم ولی نمیخوام از دریچه دین وارد بشم ...

نه بابا این چه حرفیه؟تاج سری شما.باهم صحبت میکنیم بعدا😍😘

کو😂

تاپیک زده دیگ😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
تو هم دیدیش  منم دیدمش😂😂😐😐

وااای چقد تفاهم داریم ما😂😂😘