2777
2789
عنوان

یک ساله شدیم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 485 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الی حالم بد بود.مجبور بودم برم.مجبورم برم وگرنه حال شمارو هم بد میکنم.امشب اومدم دور هم باشیم

بری دلخور میشم.خب چرا باهام حرف نمیزنی.قول میدم حداقل درکت نکنم ولی گوشم شنوا باشه واست

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
میگم کاربریمو برگردونن ولی خیلی نمیام

اصن نفهمیدم چرا رفتی

کدوم نکبتی چیزی بهت گفته😢

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
الی حالم بد بود.مجبور بودم برم.مجبورم برم وگرنه حال شمارو هم بد میکنم.امشب اومدم دور هم باشیم

بچه ها که ظاهرا دوستات هستن و من این وسط عین قاشق نشسته وارد شدم

ولی نمیخوام از دریچه دین وارد بشم حتی از دریچه روانشناسی هم امکان نداره آدمی تو جمع غمگین تر از زمانی باشه که تو خودشه

خانمی من اون شبهه و اینها را شوخی کردم، البته اگه باشی مطمئنم باز هم فعالی ولی در کل بری تو خودت بدتد میشی

من نمیدونم چی شده اما همونی که قبلاً بهت گفتم آدمی که خدا را داره، خیلی جلوتر از بقیه است

اگه خواستی تو خصوصی چیزهایی برات میفرستم که تازه متوجه بشی حال بد چیه

بهترینها نصیب تو باشه

ببخشید من کنجکاویم گل کرد شما دانشجو چه رشته ایین😁😁

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔