2777
2789

ببخشید چالوسی نیستم و خبرم ندارم ولی فقط درد دل کنم اینجا. منم از خوابگاه متنفر بودم. خیلی بدم اومده بود. خدا رو شکر راحت شدم از خوابگاه. اما گاهیم چاره نداری از تنهایی خونه گرفتن شاید بهتر باشه تو شهر غریب. نمیدونم والللا. توم تحمل کن ایشااله تموم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید چالوسی نیستم و خبرم ندارم ولی فقط درد دل کنم اینجا. منم از خوابگاه متنفر بودم. خیلی بدم اومده ...

فکر خوابگاه به وحشت ميندازتم.

باز اگه رفتار مسئول های خوابگاه مون خوب بود یک چیزی ولی اونا هم وحشین😥

فکر خوابگاه به وحشت ميندازتم. باز اگه رفتار مسئول های خوابگاه مون خوب بود یم چیزی ولی اونا هم وحشین ...

الهی. در هر صورت اگه خونه هم گرفتی جای مطمئن بگیر. اونم دردسرای خاص خودشو داره. ولی منم واقعا توی خوابگاه اذیت میشدم واقعا. اما البته تحمل میکردم دیگه ترجیح میدادم تو خوابگاه باشم

الهی. در هر صورت اگه خونه هم گرفتی جای مطمئن بگیر. اونم دردسرای خاص خودشو داره. ولی منم واقعا توی خو ...

یه آقایی اومده بود کولرها رو درست کنه میگفت اینجا زندانه واقعا هیچ فرقی با زندان نداره. 

مسئول های خوابگاه مون میگن اینجا زندان زنانه😥

پاییز باید6 عصر خوابگاه باشیم. 

خخخخخ واقها پس شمال خوب نیس هواش خیلی رطوبتی؟

من خودم شمالیم گلم.

چالوس دریاش محشره ولی بهش نمیرسن واقعا حیفه. 

پیاده روهاش داغونه. 

هوا هم آره رطوبتی. 

یه آقایی اومده بود کولرها رو درست کنه میگفت اینجا زندانه واقعا هیچ فرقی با زندان نداره.  مسئول ...

نه ما تا نه میذاشتن بیرون باشیم. البته احتمالا چون شما چالوسید و چالوسم مقررات خاص خودشو داره تا 6 میذارن. نمیفهمم والا چرا. ولی ما تا 9 میذاشتن. یه کم عجیبه. چرا تا 6؟ خوابگاهمون دولتیم بود ها. ولی خب تا 9 کاری نداشتن. بعد 9 دیگه علامت میخوردی واقعا

دلم مخام برم چالوس

دو روز پیش چالوس بودم.جاتون خالی😎

هوا عالی بود خنک پرازابرهای کومولوس💭☁🏄⛵

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
یه آقایی اومده بود کولرها رو درست کنه میگفت اینجا زندانه واقعا هیچ فرقی با زندان نداره.  مسئول ...

سعی کن با موسیقی و ورزش و اینجور چیزا توی همون خوابگاه از خودت در مقابل خستگی و بی حوصلگی محافظت کنی. خوابگاه سختیای خاص خودشو داره اما بالاخره قوی هم میکنه ادمو . میفهممت کلا. خودم یه دوره خوابگاه بودم و دوست نداشتم ولی خوب دیگه مواظبم بودم از همه نظر. در کل خوابگاهو زیاد نمیپسندم اما میشه یه کارایی کرد که بگذره 

نه ما تا نه میذاشتن بیرون باشیم. البته احتمالا چون شما چالوسید و چالوسم مقررات خاص خودشو داره تا 6 م ...

من دانشگاه آزادم خوابگاه مون زیر نظر همون دانشگاهه.

من یه بار از مسئول خوابگاه مون پرسیدم گفتم6 خیلی زوده حتی مرغم انقدر زود نمیره تو لونه اش گفت اراذل و اوباش زیاده😩

سعی کن با موسیقی و ورزش و اینجور چیزا توی همون خوابگاه از خودت در مقابل خستگی و بی حوصلگی محافظت کنی ...

خیلی دوست دارم خانوادم برام خونه بگیرن ولی نمیگیرن میگن تحمل کن ولی تحمل کردنش خیلی سخته😰