من دانشگاه آزادم خوابگاه مون زیر نظر همون دانشگاهه. من یه بار از مسئول خوابگاه مون پرسیدم گفتم6 خیل ...
احتمالا قانون گذاشتنو دادن دست خودشون. یعنی کلی نیست انگاری دانشگاه با دانشگاه فرق میکنه. اتفاقا ما شهر مذهبی هم بودیم ها ولی تا 9 میذاشتن. برو با رییسای اصلیشون مطرح کن و یه نامه ای چیزی واسه رییس دانشگاه بنویسید حداقل تا 7 و 7 و نیم بذارن باشید بیرون. بگید بی حوصلگی میاره کسالت میاره زودی بکنیدمون تو. البته اگرم نمیذارن حداقل توی محدوده داخل دانشگاه و کلاسا که باید بذارن دیگه.
حتما با رئیس شون مطرح میکنم خوب حرفی زدی دمت گرم. عزیزم 6 باید باشیم تو خوابگاه من و دوستم یه بار ت ...
خیلی محترمانه برو پیش اون خانمایی که تو امور خوابگاهها هستن و بگو حتما. بگو حداقل توی محوطه دانشگاه که میتونیم باشیم. البته خودتونم سعی کنین به تاریکی برنخورین که تو شهر غریب خدایی خطرناکه. دروغ چرا. بالاخره بعضی دخترا شرن و بادنجون بمن آفت ندارن .همه که نیستن. بیشتر دخترا مظلوم.
آخه آپارتمان هم امنیت داره. خواهرم دانشجوی شهر دیگست راحت داره تنها تو آپارتمان زندگی میکنه البته خ ...
باور کن بعضی وقتا آپارتمانا ا هم امنیت ندارن. باور کن. البته خوابگاهم به همون نسبت میتونه بدون امنیت باشه ها. مثلا بعضی بچه ها حواس پرتی میکنن با گاز و برق و اینجور چیزا این خودش ریسک خطرو میبره بالا ولی کلا تنهایی بودنم یه جورایی توی این دوره ریسکه