2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

235 بازدید | 9 پست

بچه ها امروز سر کوچمون شبه میارن هرسال سوم اما میارن

حالا امروز خواهرشوهرم داست میرفت بانک با شوهره اونیکی خواهرشوهرم

گف میرم بانک و دخترشو پسرشو برداشت رفتن

بعدش قرارشد وقتی شبه اومد سرکوچمون خواهرشوهرم زنگ بزنه بهم منم برم سر کوچه

اما زنگ نزد بعدش دختر اونیکی خواهرشوهرم خونمون بود گف من میرم سر کوچه بیام رفت اومد‌گف خاله جون اینا سرکوچه بودن منم ساعت۳و نیم داشتم باشوهرم میرفتم کلاس به شوهرم گفتم من ۳ساعته توخونه حاضرم منتظرم ابجی زنگ بزنه اونم نزد به امید اون نشستم تو خونه اما هیچی دیگه

گف تو محله نبودن که گفتم بودن گفت نبودن رفته بودن بانک گفتم قراربود رسید زنگ بزنه اما نزد انیتا هم اومد گف خاله جون اینا بودن اونجا

شوهرم هیچی نگفت

منم کلی ناراحت شدم

اومدم خونه باهاشون یکم سرسنگین هستم و اخم کردم بعدش بهم هی میگف پاشو سفره بیار پاشو نون بیار پاشو برا بچم اب هم‌بیار منم بعد اینکه غذا خوردیم گفتم من خستم بچه ها شما سفره رو جمع کنید

به نظرتون حق دارم ناراحت بشم و اخم کنم یا اخم و ناراحتیم بی جاهستش؟؟؟؟

شبه چیه

شاید یادشون رفته

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید به روش میاوردی چرا ناراحت شدی ازش

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
شبه چیه شاید یادشون رفته

😅😅😅شبه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

دیروزهم منو شوهرم یکم بحثمون شد 

بهم گف نباید حرفمو زمین مینداختی منم گفتم لازم نیست جلو نیست همه بفهمونی بحث داریم خواهرشم پیشمون بود

بعدش شب خواهرشوهرم پیشم بود گف ادا هات خرابه ها یجوری برخورت بدشده تازگیا باعلی

منم گفتم تو از جریان خبر نداری چیزی نگو

😅😅😅شبه

🤔🤔🤔🤔❤

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792