2777
2789

12 ساعت سس  مایونز با پوشش روی سر که هوا نرسه بهش

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول شامپو  بزن بعدم رشک هارو جدا کن ،موهات و دسته های خیلی باریک بردار از ریشه اتوی داغ بکش، شبا سس مایونز  حسابی بمال خیلی زیاد ا نه یه شیشه کوچیک کلاه برار بخواب صبح بشور ،تو حموم سرکه بزن شونه ی دود کنه ریز بکش 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

برو حمام شامپو نرم کننده بزن سرت .. بعد با شونه دنده ریز بکش به موهات شامپو رو نشوری ها 

همین جوری شونه کن 

هر روز این کارو انجام بده 

همه شپشات میریزه و خوب میشی برا منم دعا کن 🤩

من دخترم گرفت همه کار کردم نشد داشتم دیوانه میشدم یه داروگیاهی یه اسپری داد زدم تموم شد  نه شو ...

آره عزیزم آدرس بده

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌