2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپو پرمترین ایرانی دو تا که با فاصله یه هفته طبق دستورش استفاده بشن داد 

شامپو هگور ضد شمش اونم طبق دستور

تمام لباسها و ملحفه ها یی که طی دو هفته اخیر استفاده شده رو داخل پلاستیک زباله میذارید و تو انباری قرار میدید و بهد ده روز میارید بیرون و شستشوی معمولی

لباسهایی که طی این دوره درمان استفاده میکنید با اب جوش هی شستشو داده بشن

یکی ازین شونه های مخصوص از سایت دیجی کالا بخر بسیار مفیده

بعد درمانهای شیمیایی سرکه و سس ماسونز هم استفاده کنید

من خودم کارمند بهداشتم اصلا اب و سرکه و شامپو و ... هیچ فایده نداره هرکار کنی ریشه کن نمیشه فقط یه محلولی تازه اومده هرجایی نداره ولی من 20تا از مریضام زدن خوب شدن . تو شهر ما یه خانومی میاره میفروشه میخوای ادرسشو بدم 

فقط و فقط یک راهکار داره یک محلول آلمانی هست که علاوه بر خود شپش تمام تخمها رو هم نابود می‌کنه فقط یکبار زدم کاملا نابود شدن من اینترنتی خریدم از یه خانمی شمارش این بود۰۹۱۵۲۰۵۳۹۲۷

برای درمان قطعی شپش و رشک از مو میتونم پیج https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp رو بهتون معرفی کنم که کارشون تضمینیه و تو ی جلسه کل رشک و شپش رو از رو موهای سر پاکسازی میکنن و دیگه رو موهاتون اثری از این موجودات مزاحم نمیبینید

جاهایی که نمیشه با اب جوش بشورید مثلا روی مبل و ... یه اسپری درمین هستش بخرید و اسپری کنید. بسیار دق ...

اگه آدرسشو دارید به من بدید

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}