2777
2789
عنوان

مامانای شمام همین طورین ؟

112 بازدید | 21 پست

مثلا تا یه چیزیو اشتباه میزارم یه جا و حواسم نیست بهم میگه لعنت بهت ذلیل شی 

مامان شمام همینطوره 😐 

Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشم‌نبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من هروقت غذا بد میشه یا میسوزه میگه تقصیره توعه رفته بودم تو فکر تو

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
من که الان یه ماهه باهاش سر رفتاراش حرف نمیزنم.همینه اخلاقش

خیلی بدم میاد اینطوری صحبت میکنه بهشم میگم بازم میگه چیکار کنیم به نظرت

Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشم‌نبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐
خخخخخ نه میگم گلم چرا اشتباهی گذاشتی

خوشبحالت تورخدا بچه هم اوردی باهاش همینطوری باش

عزیزم مامانه من گنده اخلاقش یعنی یه ساعت میرم خونش بزور تحمل میکنم تا بیام  چن ساله ناهار شام ن ...

خیلی بده اینطوری منم خیلی ناراحت میشم مثلا یه بار بهم نگفت بهش تیکه انداختم اره لعنت بهم خاک تو سرم بلکه یکم بفهمه 

چند روز صحبت نکن باهاش.

انجام دادم ولی عادتش شدهد

شوخی کردم 😔😔😔😔

چی شوخی کردی 

2790
2778
2791
2779
2792