2777
2789
عنوان

تولد من

117 بازدید | 31 پست

سلام به همه عزیزان 

حقیقتا تولد من و سالگرد ازدوجمون یکیه و هفته آیندست؛ یعنی سه شنبه! اما شوهرم دیشب کادوم رو داد یه هفته زودتر.. یعنی رفته بود برام گوشی بگیره و موقعی که توی سایت همتا رجیسترش کردن اس م اسش برام اومد ولی فکرم به این سمت نرفت که ممکنه برام گوشی خریده باشه.. بعد اومد خونه گفت برای داداشم خریدمو میشه فلان قدرم بهش قرض بدم؟ ولی چون داداشش بهمون یه مبلغی میخواستیمو نداد منم گفتم نه یعنی چی ما چقدر دنبالش دویدیم که بهمون پول بده و نداد.. بعد تو رفتی ببراش گوشی خریدی به جای اینکه برای من بخری.. البته چون پسر عممه و داداششم پسر عممه واقعا ناراحت نیستم اگه پولی بده از این حرفا ندارم، فقط بحث این بود که ما هم لازم داشتیم اما هی پیچوند.. خلاصه کلی گریه کردمو گفت بیا توی اتاق کارت دارم.. نرفتم،بعد گفت بیا دیگه، دیدم یه جعبه گوشی دستشه و گفت که سالگرد ازدواجمون مبارک، حتی نرسید کادوش کنه! ولی بعدش من و خودش ناراحتیم که چرا همون روز تولدم بهم کادو رو نداده! گفت اگه پیام روی گشیت نمیومد و متوجه نمیشدی که گوشی ای ثبت شده یا من مجبور نبودم دروغ بگم که برای داداشم خریدم همون روز تولدتو سالگردمون شیک کادوش میکردمو میدادم بهت! الان اگه گوشیو بهت نمیدادم گریه میکردی و فکر میکردی برای اون خریدمو ممکن بود الکی بحث بشه بینمون. اما کاش پیام نمیومد روی گوشیت و همون روز میدادم بهت. 

من خودمم الکی یکم حساسم.. چون وست دارم همون روز کادومو بگیرم.. یکم فکرم مشغوله و ناراحتم که چرا کادومو زودتر و بدون اینکه کادو بشه تحویل گرفتم.. گوشیو استفاده میکنم اما خیلی خوشحال نیستم؛ میدونم مرض دارم.. بنظظرتون دارم الکی سخت میگیرم نه؟

چیکار کنم؟ 

خود همسرمم ناراحته که زودتر داد اما خب سوپرایز تولدم زودتر شد وخوشحالم هستم ولی اونم ناراحته چی بهش بگم؟

خب این لوس بازیه😐

والا شوهرایی هستن که یادشون نیستن تولد زنش و سالگرد ازدواجش

بعد تو ناراحتی که چرا یک هفته قبل تر کادو داد😐😐😐😐😐

ما همه درد هایی هستیم که راه میرویم با سکوت درد هایمان را مخفی می کنیم ما حقیقتا انسان نیستیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کولی بازی درآوردی مجبور شد بهت بگ دیگ

نمیگفت ک خودتو میکشتی😅😅حالا ناراحت نباش.سوپرایزشو بهم زدی .تشکر کن ازش بگو ی جشن کوچیک میگیرم بخاطر سالگردمون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

واقعا بخاطر این مساله گریه کردی؟!!! 

حالا قرض دادن به دیگری، گوشی برای برادر خریدن ، هدیه تولد و سالگرد انصافا هیچکدوم ارزش گریه و جنجال نداشت 

خیلی باید روی رفتارت کار کنی 

بزرگ شو لطفا 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
واقعا بخاطر این مساله گریه کردی؟!!!  حالا قرض دادن به دیگری، گوشی برای برادر خریدن ، هدیه تولد ...

نه عزیزم به جون مادرم من اصلا از این اخلاقا ندارم، خانواده شوهرمم عمم اینان و منو شوهرم یه چیزایی براشون گرفتیمو میگیریم که خودشون متعجب میمونن.. حتی پولم بهشون میدیم یه وقتی یخچالشون خالی نباشه یا جلوی مهموناشون یه وقت شرمنده نشن، خیلی با هم خوبیمو برو بیا داریم.. برادرشوهرم قراره ازدواج کنه و منو شوهرمم ساقدوشاشونیم؛ منتها قرار بود یه چکی بده به ما و هی پیچوند اما بار آخر خواست که بده اما دست چک شوهرم آماده شده بود.. من کرمان زندگی میکنم و از خانواده دورم و همچنین پریودم هستمو کلا دیشب و این چند روزه بابت زدن مغازه یکم بدو بدو داریمو اعصابم خرد شد بیخودی و زده زیر گریه.. همه چی حتی دلتنگی بابام اینا هم باهاش قاطی شده بود.. قرارم هست جشنی رو بگیریم در کنار عمم اینا، من خودمم ناراحتم که رفتار بدی کرردم! چون عاشق شوهرمم و ازبچگی همو میخواستیم.. خودش بیشتر ناراحته که پیام اومده روی گوشیمو سوپرازش خراب شده.. حالا پیشنهادی برام داری گلم؟

فقط بگم تولدت مبارک دیگه حرفی ندارم😑

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
کولی بازی درآوردی مجبور شد بهت بگ دیگ نمیگفت ک خودتو میکشتی😅😅حالا ناراحت نباش.سوپرایزشو بهم زدی . ...

راستش خودش میگه چون پیام رجیستری اومد روی گوشیت کلا همونجا سوپرایزم خراب شد، چون قراره که یه جشن کوچیکم بگیره به خاطر جفت مناسبتا.. و بعدشم خداشاهده چون خانواده همسرم عمم اینان من همه جوره باهاشون اوکیم حتی مالی هم بهشون کمک میکنمو چیزایی براشون میگیرم یا سوپرایزشون میکنم که خودشون متعجبن.. حتی ساقدوشای برادر شوهرمیم واسه عروسیش آبان ماه.. برادر شوهرم میخواست چک بده بهمون هی امروز و فردا کرد آخرشم گفت میدم ولی دسته چک ما آماده شده بود.. اما من پریودم هستم دلتنگ مامانو بابامم هستم چون خودم با وهرم اینا کرمان زندگی میکنم.. یهو همه چی قروقاطی شد و بغضم ترکید.. الان میگی چیکار کنم؟ الکی دارم میگم با خودم که چرا همون روز کادو رو نداد درسته؟

فقط بگم تولدت مبارک دیگه حرفی ندارم😑

خانواده همسرم عمم اینان من همه جوره باهاشون اوکیم حتی مالی هم بهشون کمک میکنمو چیزایی براشون میگیرم یا سوپرایزشون میکنم که خودشون متعجبن.. حتی ساقدوشای برادر شوهرمیم واسه عروسیش آبان ماه.. برادر شوهرم میخواست چک بده بهمون هی امروز و فردا کرد آخرشم گفت میدم ولی دسته چک ما آماده شده بود.. اما من پریودم هستم دلتنگ مامانو بابامم هستم چون خودم با وهرم اینا کرمان زندگی میکنم.. یهو همه چی قروقاطی شد و بغضم ترکید.. الان میگی چیکار کنم؟

این داستان تولد و سالگرد شده بلای جون خیلیا

بابا این چیزا چیه الکی درست شده و زندگی ها بخاطرش تلخ میشه

چرا ناراحت باشی

شاد باش و از زندگیت لذت ببر

شما شاد باشی به همسرتم منتقل میشه

این چیزا خیلی چیزای پیش پا افتاده ایه اصلا ارزش یه لحظه ناراحت شدن هم نداره

نه عزیزم به جون مادرم من اصلا از این اخلاقا ندارم، خانواده شوهرمم عمم اینان و منو شوهرم یه چیزایی بر ...

مدیریت رفتار باید یاد بگیری 

مهم اینه بتونیم تو شرایط خاص  تصمیم درست بگیریم و درست حرف بزنیم 

هوش هیجانیت رو تقویت کن .

همسرت بنظر آدم صبور و مهربونی میاد شما هم صبوری یاد بگیر و مهربونی حتی اگر قرار باشه هدیه ای برای تولدت نگیری 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
چقدر زندگی و سخت میگیرید، ریلکس

نه اتفاقا من بسیار ادم آسون گیری هستم.. همسرمم پسر عممه و از بچگی همو میخواستیم.. این چند وقته یکم استرس مغازه رو داریمو من کرمان با خانواده همسرم زندگی میکنم.. پریودم هستم و بیخودی اشکم دم مشکمه.. خداشاهده همه میدونن من آدم سخت گیری نیستم.. خانواده همسرم عمم اینان من همه جوره باهاشون اوکیم حتی مالی هم بهشون کمک میکنمو چیزایی براشون میگیرم یا سوپرایزشون میکنم که خودشون متعجبن.. حتی ساقدوشای برادر شوهرمیم واسه عروسیش آبان ماه.. برادر شوهرم میخواست چک بده بهمون هی امروز و فردا کرد آخرشم گفت میدم ولی دسته چک ما آماده شده بود..یهو همه چی قروقاطی شد و بغضم ترکید.. الان میگی چیکار کنم؟

مدیریت رفتار باید یاد بگیری  مهم اینه بتونیم تو شرایط خاص  تصمیم درست بگیریم و درست حرف ب ...

شما کلا اشتباه منو متوجه شدیا نه؟ من میگم اصلا با همسرم مشکلی ندارم که بخوام اذیت کنم، بدترین شرایط زندگی با همین مدیریت رفتاری من و صبر حل شد.. خداشاهده اتفاقاتی که شاید شما بودی تحمل نمیکردی.. دوست ندارم الکی قضاوت بشم.. چرا اینجوری راجبم میگی اونم فقط سر همین یبار اشتباهی که کردم؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز