سلام به همه عزیزان
حقیقتا تولد من و سالگرد ازدوجمون یکیه و هفته آیندست؛ یعنی سه شنبه! اما شوهرم دیشب کادوم رو داد یه هفته زودتر.. یعنی رفته بود برام گوشی بگیره و موقعی که توی سایت همتا رجیسترش کردن اس م اسش برام اومد ولی فکرم به این سمت نرفت که ممکنه برام گوشی خریده باشه.. بعد اومد خونه گفت برای داداشم خریدمو میشه فلان قدرم بهش قرض بدم؟ ولی چون داداشش بهمون یه مبلغی میخواستیمو نداد منم گفتم نه یعنی چی ما چقدر دنبالش دویدیم که بهمون پول بده و نداد.. بعد تو رفتی ببراش گوشی خریدی به جای اینکه برای من بخری.. البته چون پسر عممه و داداششم پسر عممه واقعا ناراحت نیستم اگه پولی بده از این حرفا ندارم، فقط بحث این بود که ما هم لازم داشتیم اما هی پیچوند.. خلاصه کلی گریه کردمو گفت بیا توی اتاق کارت دارم.. نرفتم،بعد گفت بیا دیگه، دیدم یه جعبه گوشی دستشه و گفت که سالگرد ازدواجمون مبارک، حتی نرسید کادوش کنه! ولی بعدش من و خودش ناراحتیم که چرا همون روز تولدم بهم کادو رو نداده! گفت اگه پیام روی گشیت نمیومد و متوجه نمیشدی که گوشی ای ثبت شده یا من مجبور نبودم دروغ بگم که برای داداشم خریدم همون روز تولدتو سالگردمون شیک کادوش میکردمو میدادم بهت! الان اگه گوشیو بهت نمیدادم گریه میکردی و فکر میکردی برای اون خریدمو ممکن بود الکی بحث بشه بینمون. اما کاش پیام نمیومد روی گوشیت و همون روز میدادم بهت.
من خودمم الکی یکم حساسم.. چون وست دارم همون روز کادومو بگیرم.. یکم فکرم مشغوله و ناراحتم که چرا کادومو زودتر و بدون اینکه کادو بشه تحویل گرفتم.. گوشیو استفاده میکنم اما خیلی خوشحال نیستم؛ میدونم مرض دارم.. بنظظرتون دارم الکی سخت میگیرم نه؟
چیکار کنم؟
خود همسرمم ناراحته که زودتر داد اما خب سوپرایز تولدم زودتر شد وخوشحالم هستم ولی اونم ناراحته چی بهش بگم؟