2777
2789
عنوان

تولد من

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 31 پست
این داستان تولد و سالگرد شده بلای جون خیلیا بابا این چیزا چیه الکی درست شده و زندگی ها بخاطرش تلخ م ...

بله واقعا همینطوره.. خودمم میدونم الکی دارم حرف میزنم.. خانواده همسرم عمم اینان من همه جوره باهاشون اوکیم حتی مالی هم بهشون کمک میکنمو چیزایی براشون میگیرم یا سوپرایزشون میکنم که خودشون متعجبن.. حتی ساقدوشای برادر شوهرمیم واسه عروسیش آبان ماه.. برادر شوهرم میخواست چک بده بهمون هی امروز و فردا کرد آخرشم گفت میدم ولی دسته چک ما آماده شده بود.. اما من پریودم هستم دلتنگ مامانو بابامم هستم چون خودم با شوهرم اینا کرمان زندگی میکنم.. یهو همه چی قروقاطی شد و بغضم ترکید.. الان میگی چیکار کنم؟

خانواده همسرم عمم اینان من همه جوره باهاشون اوکیم حتی مالی هم بهشون کمک میکنمو چیزایی براشون میگیرم ...

دیگه کشش نده قضیه رو و فقط ازهمسرت تشکروقدردانی کن تا یکوقت باخودش نگه کاش نمیخریدم

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگه کشش نده قضیه رو و فقط ازهمسرت تشکروقدردانی کن تا یکوقت باخودش نگه کاش نمیخریدم

الان موضوع من خوده اونه.. چون میگه اصلا از وقتی من گوشی رو رجیستر کردم برات و پیامش برات اومده من سوپرازیم بهم ریخته.. خودش خیلی ناراحته.. میگه تو بالخره که فهمیده بودی.. میخواستم روز جشن بهت بدمش؛ حالا میگی به همسرم چی بگم که آروم بشه؟

خب این لوس بازیه😐 والا شوهرایی هستن که یادشون نیستن تولد زنش و سالگرد ازدواجش بعد تو ناراحتی که چ ...

خودمم ناراحتم از رفتارم اما خودش بیشتر ناراحته.. میگه وقتی اومد روی گوشیت من فهمیدم که متوجه شدی و سوپرایزم همونجا خراب شد وگرنه همون روز جشن بهت میدادمش.. بخدا منو اون از بچگی همو میخواستیم.. پسر عممه.. خانواده همسرم عمم اینان من همه جوره باهاشون اوکیم حتی مالی هم بهشون کمک میکنمو چیزایی براشون میگیرم یا سوپرایزشون میکنم که خودشون متعجبن.. حتی ساقدوشای برادر شوهرمیم واسه عروسیش آبان ماه.. برادر شوهرم میخواست چک بده بهمون هی امروز و فردا کرد آخرشم گفت میدم ولی دسته چک ما آماده شده بود.. اما من پریودم هستم دلتنگ مامانو بابامم هستم چون خودم با شوهرم اینا کرمان زندگی میکنم.. یهو همه چی قروقاطی شد و بغضم ترکید.. الان میگی چیکار کنم؟ چجوری اونو آروم کنم که میگه به خاطر پیام گوشیم سوپرایزش خراب شده؟

الان موضوع من خوده اونه.. چون میگه اصلا از وقتی من گوشی رو رجیستر کردم برات و پیامش برات اومده من سو ...

بگو مهم نیست که الان بدی یاهفته دیگه مهم اینه منوخوشحال کردی برای من یک هیچ چیزازاین خوشحال کننده ترنیست

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
خوشبحالت. مبارکه چی هس گوشیت

مرسی عزیزم samsung A20 

رنگ قرمز

بنظرت چیکار کنم؟ چون اون خودش ناراحته سوپرازیش بخاطر پیام سایت همتا روی گوشیم خراب شده.. چبکار کنم؟

مرسی عزیزم samsung A20  رنگ قرمز بنظرت چیکار کنم؟ چون اون خودش ناراحته سوپرازیش بخاطر پیام سا ...

بخوشی استفاده کنی گلم.

اشکالی نداره دیگه شده

ازش تشکر کن ببوسش بعدم از گوشیت استفاده کن و دعاکن منم پول بیاد دستم گوشیه مورد نظرمو بخرم😂

[QUOTE=104509560]بخوشی استفاده کنی گلم. اشکالی نداره دیگه شده ازش تشکر کن ببوسش بعدم از گوشیت استفاده کن و دعاکن من ...[/Q

ان شاالله که میخری حتما گلم.. یعنی میگی اینجوری آروم میشه؟ اگه دوباره بگه می خواستم همون روز بهت بدم چی؟

شما کلا اشتباه منو متوجه شدیا نه؟ من میگم اصلا با همسرم مشکلی ندارم که بخوام اذیت کنم، بدترین شرایط ...

من که شمارو نمی شناسم بخوام قضاوت کنم 

حرفهایی که خودت گفتی ی رو خوندم فقط 

اگر دوست داری همه تاییدت کنن تاپیک نزن 

شما سر مساله ای گریه و بی قراری کردی که اصلا حاد و غیر قابل کنترل نبوده 

دلتنگی،  دوری و پریود هم حاد نیستن 

قطعا شما هم نقاط مثبتی داری 

توی این موردی که گفتی بنظر من زیاده روی کردی 

شاید هم من خیلی صبور و منطقی هستم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
[QUOTE=104509560]بخوشی استفاده کنی گلم. اشکالی نداره دیگه شده ازش تشکر کن ببوسش بعدم از گوشیت استفاد ...

ممنون گلم.

اره عزیزم.

بگو اشکالی نداره پیش اومده دیگه

ایشالا مناسبتای دیگه حواستو خوب جم کن جبران کن😁😂😂😂

بله واقعا همینطوره.. خودمم میدونم الکی دارم حرف میزنم.. خانواده همسرم عمم اینان من همه جوره باهاشون ...

از همسرت تشکر کن و بگو که از همه چی برات مهم تره و ازش معذرت بخواه

شاد باشید به ایشون هم منتقل میشه

ممنون گلم. اره عزیزم. بگو اشکالی نداره پیش اومده دیگه ایشالا مناسبتای دیگه حواستو خوب جم کن جبران ...

نه دعوا که باهاش ندارم.. خیلی کارا برای هم میکنیم.. این مساله واقعا مهم نیست که بگم حواستو جمع کن و جران.. اینا پپیش پا افتادست و منم از این اخلاقا ندارم، زندگی مشترک باید شیرین باشه نه این با حرفا تلخ.. خودش خیلی داره اذیت میشه چون میخواست سر موقع منو خوشحالم کنه.. ولی الان کرده دستشم درد نکه، رفتار منم زشت بوده چون پریودم، دلتنگ خانوادمم هستم.. شما هم خیلی سخت نگیر به شوهرت.. زندگی خیلی ساده و قشنگه

نه دعوا که باهاش ندارم.. خیلی کارا برای هم میکنیم.. این مساله واقعا مهم نیست که بگم حواستو جمع کن و ...

برای خنده گفتم عزیزم اینا واقعا مهم نیستن

مهم اینه ک نیتش خوبه و بفکرت هس.اون بنده خدام تلاش خودشو برای خوشحالیت کرده دیگه.ازش تشکر کن و خوشحال باش ک برای همسرت خوشحال بودنت مهمه.

عشقتون پایدار عزیزم😍😍

خیلی خوبه ک تفکراتت اینه افرین ب شما🌹

من که شمارو نمی شناسم بخوام قضاوت کنم  حرفهایی که خودت گفتی ی رو خوندم فقط  اگر دوست دار ...

من واقعا نگفتم کسی تاییدم کنه.. ولی شما الکی شلوغش کردی، یه رفتارایی شوهر من داره که مادر خودش میگه ممنون تحمل میکنهی.. شاید دوری از خانواده برات سخت نباشه ولی آدمای منطقیم بالاره یه جایی بغضشون میترکه.. از نظر منم حاد نیست اگه بود که نمیومدم یه شهر دیگه.. یا اگه لوس و غیر منطقی بودم کار دیگه ی میکردم.. گریه حتی برای آدمای منطقیم نیازه.. گاهی وی زندگی پیش میاد قبول کن.. من میگم خودش بیشتر ناراحته که چرا پیام اومده روی گوشیم و سوپرازیش همونجا وی موبایل فروشی خراب شده.. من اومدم بپرسم چجوری آروم کنم.. شما نمک نپاش دیگهعزیزم

دوست باشیم با هم

2790
2778
2791
2779
2792