2777
2789
خودت مختارى براى خودت تصميم بگيرى اما براى بقيه نه پس براى بچه ات تصميم نگير بذار خودش بزرگ كه شد ...

اخه چه کار کنم شاید اون هم دلش بخاد مثل ما غذا بخوره نمی تونم که غذاشو جدا کنم و بگم باید گوشت بخوری خودش دوست داره گیاه خواری رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همه عاشق غذا های خوش مزه اند اما من تنها دلیل گیاه خوار بودنم ی چیزه اونم اینکه من برتر از هیچ مو ...

گفتم که خدا خودش نسبت به مخلوقاتش مهربونتره، ما که نباید کاسه از آش داغتر بشیم. خودش گفته اینا رو برا شما آفریدم. پیامبرشم از مهمونش با گوشت پذیرایی میکرده. حالا شما بگو قصاوت قلب.

به هر حال هر جور راحتین شما‌ 😊

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

حرام نمی کنیم ولی ترجیح میدیم نخوریم به قول پیامبر شکم هامون رو قبرستان حیوانات مرده نمی کنیم

عزیز دلم . این حدیث کاملا جعلی و اصلا مال حضرت رسول اکرم ( ص) نیست فدات شم.

در مورد موضوع تاپیکت هم بچه ها گفتند من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه 😙

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
گفتم که خدا خودش نسبت به مخلوقاتش مهربونتره، ما که نباید کاسه از آش داغتر بشیم. خودش گفته اینا رو بر ...

ببین عزیزم

اون موقع جمعیت کمتر بود

هر کس به اندازه سهمش بر میداشت از طبیعت

الان انفجار جمعیت و پوچ گرایی باعث شده ما آدما زیادی از منابع برداشت و استفاده کنیم

شما اگر یه مدت وقت بزاری و مستند چطور کشتار کردن حیوانات بخصوص گوساله ها و جوجه ها رو 💔😔 ببینی متوجه میشی چرا جهان داره فریاد میزنه وجترین بشین

میدونین برای پرورش یک گاو چقدر آب مصرف میشه؟

تو این بحران کم آبی

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
عزیز دلم . این حدیث کاملا جعلی و اصلا مال حضرت رسول اکرم ( ص) نیست فدات شم. در مورد موضوع تاپیکت هم ...

من منبعم معتبر بوده اما احتمال یک درصد هم درست یا غلط باشه اصل حرف درسته

وااای چطور میتونی؟ یکی از دوستام هست دهنمونو سرویس کرده

برای من سخت نیست

تو این راه مهم اینه که یه انگیزه قویی داشته باشی😊😀

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
ببین عزیزم اون موقع جمعیت کمتر بود هر کس به اندازه سهمش بر میداشت از طبیعت الان انفجار جمعیت و پو ...

خب گلم اینا سیاستای اشتباه کشور داریه. مثلا شما میدونستی اگه دامها غذای طبیعی میخوردن گوشتشون به حدی غنی بود که اگه هفته ای یبارم میخوردی اصلا بدنت احساس نیاز به گوشت نمیکرد؟!!

انقدر گوشتا بی کیفیتن که اگه هر روز نخوری نای راه رفتن نداری. بعدم من قبول دارم آدم به اندازه بخوره ولی با حذفش کاملا مخالفم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خب گلم اینا سیاستای اشتباه کشور داریه. مثلا شما میدونستی اگه دامها غذای طبیعی میخوردن گوشتشون به حدی ...

اصلن متوجه شدین چی گفتم؟الان ما میتونیم سیستم کشور داری رو درست کنیم؟

ما چه کاری از دستمون بر میاد؟

اینکه اون محصول گوشتی رو نخریم

با نخریدن تحریم کنیم تا جلوی تولیدش گرفته بشه

گلم تعصب رو امر دینی دارین یسری مسائلو با مذهب میسنجین

خب اینطوری همیشه حس میکنین منطق تون درسته درحالیکه حقیقت یه چیز دیگه ست

اصلن متوجه شدین چی گفتم؟الان ما میتونیم سیستم کشور داری رو درست کنیم؟ ما چه کاری از دستمون بر میاد؟ ...

عزیزم من اصلا مومن نیستم 😉😉😉

نه میگم والا دست خودم نیست که گوشت نخورم، از بس گوشتا بی کیفیته تازه اگه هر روز نخورم حس میکنم نای راه رفتن ندارم چه برسه بخام حذفش کنم. کجای حرفتونو نفهمیدم نمیدونم 🤔

بیخیال روز بخیر. من دیگه بخابم

عزیزم من اصلا مومن نیستم 😉😉😉 نه میگم والا دست خودم نیست که گوشت نخورم، از بس گوشتا بی کیفیته تاز ...

❤❤❤❤❤❤❤❤😙😙

اخه میگن گوشت و شیر ضرر هم دارن

عزیزم بچه من با الرژی به دنیا اومد از بدو تولدش هر دو مجبور به رعایت رژیم لبنیات و تخم مرغ بودیم تا الان

به علت الرژی و اینکه خوب یکسری مواد مغذی رو هیچکدوم دریافت نمیکردیم رشد وزنی ش متوقف شد

تا اینکه یک ماهی  هست تخم مرغ میتونه بخوره و رژیم یکم بازتر شده و با چشم خودم دیدم همون هفته ی اول چجور وزن گرفت

برای بچه هیچ چیزی رو قطع نکن

اگه میخوای مطمئن شی کافیه یه تاپیک بزنی و مامان بچه های مبتلا به الرژی رو صدا کنی و ازشون نظر بخوای

ما ارزومونه که بچه مون بتونه لبنیات بخوره

برادر خود من رفت دکتر تعذیه توی سن رشد

... یه رژیم سرشار از لبنیات براش نوشت و شابد باورت نشه که چه تاثیر فاحشی روی رشد قدی ش داشت

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋