حرام نمی کنیم ولی ترجیح میدیم نخوریم به قول پیامبر شکم هامون رو قبرستان حیوانات مرده نمی کنیم
حدیث هست از پیامبر هرکس ۴۰ روز متوالی گوشت نخوره از امت من نیست حتی نداره قرض کنه بر بخر کمی بخوره...نه این درسته که همش گوشت بخوری و خوی و خاصیت حیوانی بگیری نه اینکه ترککنی و نخوری به حد اعتدال از همه چی باید خورد اون حرفا همش چرت و پرته که چند ساله باب شده بین مردم...
حدیث هست از پیامبر هرکس ۴۰ روز متوالی گوشت نخوره از امت من نیست حتی نداره قرض کنه بر بخر کمی بخوره.. ...
آره والا. اصلا آدم نباید افراطو تفریط کنه. من خودم عاشق گوشتم اما میگم یروز مرغ یه روز گوشت یه روز غذای ساده، یه روز برنجی کلا باید متنوع بود. من با شما موافقم
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من همیشه می گفتم شیر و عسل و ... مشکلی نداره گوشت و مرغ و ماهی نخورم حله اما چند وقت پیش ی تحقیقی راجع به صنعت لبنیات کردم و فهمیدم همون گوشت خوردن گناهش کمتره چون دردی که اونا می چشند قابل توصیف نیست حالا می تونید در یوتوب فیلمش رو ببینید
آره والا. اصلا آدم نباید افراطو تفریط کنه. من خودم عاشق گوشتم اما میگم یروز مرغ یه روز گوشت یه روز غ ...
خب همه عاشق غذا های خوش مزه اند اما من تنها دلیل گیاه خوار بودنم ی چیزه اونم اینکه من برتر از هیچ موجودی نیستم که به خودم اجازه بدم به خاطر علایقم اون ها رو بکشم حتی اگر سلامتم هم به خطر بیوفته حاضر به اینهمه قساوت قلب نیستم
چون شما بدنتو عادت دادی دختر دایی من ۸ ساله گیاه خواره مث آهو میپره برات دو تام بچه داره
خب اونم بدنشو ریاضت داده تا عادت کرده. اما من به قرآن مراجعه میکنم. اگر گوشت بد بود خدا تو داستان پیامبرش نمیگفت از مهمانش با گوشت گوسفند پذیرایی کرد. مثلا میگفت از عدس پخته شد داد بخوره 😂😂😂😂😂😂
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی