2777
2789
حرام نمی کنیم ولی ترجیح میدیم نخوریم به قول پیامبر شکم هامون رو قبرستان حیوانات مرده نمی کنیم

حدیث هست از پیامبر هرکس ۴۰ روز متوالی گوشت نخوره از امت من نیست حتی نداره قرض کنه بر بخر کمی بخوره...نه این درسته که همش گوشت بخوری و خوی و خاصیت حیوانی بگیری نه اینکه ترک‌کنی و نخوری به حد اعتدال از همه چی باید خورد اون حرفا همش چرت و پرته که چند ساله باب شده بین مردم...

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بدن ما ب اش فرقی نمی کنه اهن مورد نیازش از کجا تئمین بشه چه عدس چه گوشت بعدم ما همه چیز خار مح ...

چرا عزیزم فرق میکنه والا من اگه گوشت نخورم جون راه رفتن ندارم حالا تو بگو عدس جای گزینشه اصلا نمیتونم باور کنم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

حرام نمی کنیم ولی ترجیح میدیم نخوریم به قول پیامبر شکم هامون رو قبرستان حیوانات مرده نمی کنیم

من فکر کنم فقط در مورد گوشت باشه نه شیر و تخم مرغ. 

بازم من علمم زیاد نیست و اگه اشتباه میکنم خدا ببخشه. 

من خام گیاه خوارم و خیلی خوبه به نظرم اما اگه دل زده شدن بزار هرچی میخوان بخورن.....

وااای چطور میتونی؟

یکی از دوستام هست دهنمونو سرویس کرده

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
حدیث هست از پیامبر هرکس ۴۰ روز متوالی گوشت نخوره از امت من نیست حتی نداره قرض کنه بر بخر کمی بخوره.. ...

آره والا. اصلا آدم نباید افراطو تفریط کنه. من خودم عاشق گوشتم اما میگم یروز مرغ یه روز گوشت یه روز غذای ساده، یه روز برنجی کلا باید متنوع بود. من با شما موافقم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

حدیث هست از پیامبر هرکس ۴۰ روز متوالی گوشت نخوره از امت من نیست حتی نداره قرض کنه بر بخر کمی بخوره.. ...

حضرت موسی گیاه خوار بود فک کنم😐

چرا عزیزم فرق میکنه والا من اگه گوشت نخورم جون راه رفتن ندارم حالا تو بگو عدس جای گزینشه اصلا نمیتون ...

چون شما بدنتو عادت دادی

دختر دایی من ۸ ساله گیاه خواره مث آهو میپره برات دو تام بچه داره

من همیشه می گفتم شیر و عسل و ... مشکلی نداره گوشت و مرغ و ماهی نخورم حله اما چند وقت پیش ی تحقیقی راجع به صنعت لبنیات کردم و فهمیدم همون گوشت خوردن گناهش کمتره چون دردی که اونا می چشند قابل توصیف نیست حالا می تونید در یوتوب فیلمش رو ببینید

من همیشه می گفتم شیر و عسل و ... مشکلی نداره گوشت و مرغ و ماهی نخورم حله اما چند وقت پیش ی تحقیقی را ...

من فیلماشو دیدم.تل داری؟تو اینترنت گروه وجترین رو بزن لینک تلگرامش میاد اونجا گروهش فعاله بچه ها کمکت میکنن

آره والا. اصلا آدم نباید افراطو تفریط کنه. من خودم عاشق گوشتم اما میگم یروز مرغ یه روز گوشت یه روز غ ...

خب همه عاشق غذا های خوش مزه اند اما من تنها دلیل گیاه خوار بودنم ی چیزه اونم اینکه من برتر از هیچ موجودی نیستم که به خودم اجازه بدم به خاطر علایقم اون ها رو بکشم حتی اگر سلامتم هم به خطر بیوفته حاضر به اینهمه قساوت قلب نیستم

چون شما بدنتو عادت دادی دختر دایی من ۸ ساله گیاه خواره مث آهو میپره برات دو تام بچه داره

خب اونم بدنشو ریاضت داده تا عادت کرده. اما من به قرآن مراجعه میکنم. اگر گوشت بد بود خدا تو داستان پیامبرش نمیگفت از مهمانش با گوشت گوسفند پذیرایی کرد. مثلا میگفت از عدس پخته شد داد بخوره 😂😂😂😂😂😂

خب اونم بدنشو ریاضت داده تا عادت کرده. اما من به قرآن مراجعه میکنم. اگر گوشت بد بود خدا تو داستان پی ...

درسته هر کسی برداشت خودشو داره❤