2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 27 پست
دقیقا منم اینجوریما

😂😂😂فک کردم فقط خودم اینطوریم آخه خواهرم یا دوستام هی میگن چرا انقد بدشانسی!!! شما چند سالته عزیزم؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل_____اگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷ شما چی؟ 

منم ۲۶ 

یه نفر بود ک مثلا  عاشقم بود ولی مدتیه بی دلیل رفته بنظرم قضیه خیانته‌.شما چجوری میفهمی کسی بهت خیانت کرده یا نه؟

منم ۲۶  یه نفر بود ک مثلا  عاشقم بود ولی مدتیه بی دلیل رفته بنظرم قضیه خیانته‌.شما چجوری ...

حس ششمم خیلی قویه اما واقعیت اینه که بعد از یه مدت خود به خود گندش در میاد نمیدونم چه طور این اتفاق میفته اما میفته

حس ششمم خیلی قویه اما واقعیت اینه که بعد از یه مدت خود به خود گندش در میاد نمیدونم چه طور این اتفاق ...

منم خیلی دلم میخواد بفهمم بهم خیانت کرده یا نه.آخه یه سری اسکرین شات یه جوک بد فرستاده بود گفتم از کجا آوردی گفت اینستا شات گرفتم اون وقت اون قسمت me یه دختر بود گفتم پروفایلت چه قشنگه گفت اینو یکی از همکلاسای دختر گذاشته تو گروه کلاس😐😑

مچشو نه مچشونو چون این اتفاق زیاد برام افتاده البته که به روش میارم و دعوا میکنم و بعدشم کات

ای وای حتما بعدشم انکار میکنن و اونا طلبکارن تازه!

اره دیگه همینه خیلی پر رو ان خب

خیلی زیاد. دختر پر رو هم هست ها نه مث ما خواهر ک باید غصه بخوریم چرا همچین شد.من یجوراییه بد بین شدم