2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کجاعه کار میلنگه 

خوشگلی فقط مگ ملاکه؟

شاید اخلاق رفتارتون بده یا دلیلاعه مختلف 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

دوست منم انقد خوشگله شاید باورت نشه من که زنم از نگاه کردنش هنوز سیر نشدم 

فوق العاده زیبا و سفید و اندام ببخشید سسکی

ولی دوست پسرش نه تنها که خیلی زشت و بده و اصلا آدم حساب نمیکنه دوستمو و براش هیچی نمیگیره و هیجا نمیبرش و هرچی بهش میگه میپیچونش

بهش خیانت کرد

ولی دوسته من ولش نمیکنه

دوست منم انقد خوشگله شاید باورت نشه من که زنم از نگاه کردنش هنوز سیر نشدم  فوق العاده زیبا و س ...

ببخشيدا خره با اين اوصاف شرايط بهتري خواهد داشت و اين ريبايي هاشو بزاره واسه شوهر نه دوس پسر 

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔
ببخشيدا خره با اين اوصاف شرايط بهتري خواهد داشت و اين ريبايي هاشو بزاره واسه شوهر نه دوس پسر 

منم بهش میگم اینو ولش کن حداقل با یکی بهتر باش

میگه نه

باور کن بهش خیانت کرد خوشحال شدم که دوستم ولش میکنه ولی دیدم نه بابا خیلی احمق تر از این حرفاست

عزیزم الان خیانت تو زن و شوهرا هست شما میگی توی دوستی که هیچ تعهدی توش نیست انتظار صداقت داری

موقع زایمانتونه؟

هر کس باید راه زندگی خودش را پیدا کند و از راه زندگی خودش برود نه از راه زندگی دیگری./ آندره ژید
نه عزیزم اگه منظورت تیکرمه...تیکر تولد چهارسالگیه پسرمه گلم

اهان...تولدش مبارک باشه عزیزم💖💖💖💖

هر کس باید راه زندگی خودش را پیدا کند و از راه زندگی خودش برود نه از راه زندگی دیگری./ آندره ژید
منم بهش میگم اینو ولش کن حداقل با یکی بهتر باش میگه نه باور کن بهش خیانت کرد خوشحال شدم که دوستم و ...

حيف خودش و زيباييش نيست كه ارزونيه ي مشت اشغال ميكنه بزار زيبايي هاتو نثار كسي كن كه برا ي عمر و زندگي بخوادت يك روز سرش بدجور ب سنگ ميخوره ولي ديره ها ارزششو از دست داده حداقل واسع خودش

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔

ای وای منم اینجوریم البته خیانت ک دقیق نمیدونم با کسی دوست میشم اولش خیلی مشتاقه بعد خود به خود غیب میشه نه دعوایی نه مشکلی! خیلی هم تو رفتارم محتاطم ک نه کم محلی کنم نه آویزون باشم باز نمیدونم سِرش چیه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل_____اگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم