2821
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلامتی خودت مهمتره تا رحم .من زن داییم داشت خوب شد تقریبا.واست دعا میکنم .ختم قرانو بخون خیلی ...

ممنونم❤️ چشم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

من یکی از نزدیکانم داشته بیماری رو.من کاملا درک میکنم.همه ناراحتی هات حساس بودن هات بدخلقی هات بخاطر دارو ها و بیماریته.کاری هم نمیشه کرد چون چیزیه که باید بگذرونیش حتما.ان شالله که خوب میشی عزیزم امیدتو از دست نده

منم دارم کی مثلا همیشه؟ 

نه ولی خونریزیام غیرعادی بود بین پریودام خونریزی میکردم دردم داشتم این اواخر به کمردرد رسیده بود

مطمئن باش خوب میشی. اگه بیحال شدی هم تاثیر دارو هس کم کم به روال عادی برمیگرده همه چی. هیچ وقت نا ام ...

ممنونم😭❤️

من یکی از نزدیکانم داشته بیماری رو.من کاملا درک میکنم.همه ناراحتی هات حساس بودن هات بدخلقی هات بخاطر ...

امیدوارم😭 کاش همه مثل شما میدونستن این مطلبو الان من با خیلی از بهترین آدمای زندگیم قهرم یعنی اونا قهر کردن چون من خیلی حساس بودم یهو بهم میریختم الان چی کار کنم؟😞

2824
2823
2791
2779
2792