2821
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 77 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرمنم سرطان داره دل نازک شده بدخلقی میکنه ولی من ناراحت نمیشم چون میدونم دردداره وکلی فکروخیال خداب حق این شب عزیزحالتوخوب کنه

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی

عزیزم روحیتو حفظ کن خدا کمکت میکنه خوبه خوب میشی😍😍😍😍😍خیییلی تو اطرافیانم دیدم که با سرطان دست و پنجه نرم کردن و در آخر خوب شدن❤مطمئنم توام خوبه خوب میشی و خدا شفا میده❤

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
مادر شوهر منم ااشت کل رحمشو تخلیه کرد و با شیمی درمانی ابان دو ساله سالمه شیپی درمانی خیلی دوره سختی ...

خداروشکر که بهترن من سن زیادی ندارم نمیخوام رحممو از دست بدم ولی بازم امیدوارم این روزا تموم شه😞

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
نمیشه درش آورد؟ گلم اتفاقا تایپیک آخرین در این موضوع بود، موضوع چرا اصلا آفریده شدیم که حالا بخایم ب ...

چرا میشه سنی ندارم ولی 😞

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

چند سالته عزیزم

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
2824
2823
2791
2779
2792