2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

217 بازدید | 26 پست

بچه ها من عقد کردم و اینکه دوساله عقدم البته

میخوام ببینم مردا اخلاقاشون بعد غروسی عوض‌میشه و شرایط اصلا بعد عروسی جطوریه

بهتره بدتره

دعواها کمتره بیشتره؟ خواهرم میکه دغدغه هاش توی عقد بیشتر بوده و فکر میکرده زندگی بدی خواهد داشت ولی اصلا اینطور نیست بعدعروسی

من مشکلی ندارم با شوهرم به اون صورت ولی میترسم اخلاقاش تغییر کنه نظر شما جیه؟میشه ازخودتون بگین و راهنمایی کنین

اگه برا هم فیلم بازی کنین بعد از عروسی اخلاقا عوض میشه ولی اگه شناختتون کافی باشه و طولانی و صادقانه زیاد سورپرایز نمیشین 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی ب اوضاع زنگی داره دیگ ....

مثلا حونه خودت چیزی داری ک از خونه پدرت بهتره از اون چیز راضی.... یا برعکس اونوقت ناراضی و باعث دعوا میشه

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم
کجاش را دیدی  بعد عروسی بهتر میشه

من الان یکم از خانواده اش ناراحتم

و چون شوهرم اینجا زباد میاد یه چیزایی از خونواده من فهمیده ک من تمایلی نداشتم به فهمیدنشون و به همین علت با خواهرم بدشده 

میخوام ببینم واقعا عروسی کنیم بهتر میشیم یا بعد عروسی ادم دعواهاش شروع میشه

کلا خیلی بحثمون نمیشه خداروشکر

اگه برا هم فیلم بازی کنین بعد از عروسی اخلاقا عوض میشه ولی اگه شناختتون کافی باشه و طولانی و صادقانه ...

نه کلم میگم دگ دوساله باهمیم قبلشم دوست بودیم

همو خیلی دوس داریم ینی خیلی جاها بوده اختلاف شدید نظر داشتیم ولی هردومون کوتاه اومدیم ک اون یکی‌اذیت نشه

میخوام ببینم این روند ادامه پیدا میکنه یا این عشق سرد میشه و کلا ازهم دور میشیم و دعواها شروع؟

بستگی داره....مثلا شوهر من تو زمینه وابستگیش به خانواده بعد عروسی بهتر و بهتر شد در حالیکه دوره عقد پدر منو بخاطر مادرش درمیاورد،ولی یه سری جیزها بدتر شد مثلا اون عشق و شوقی که تو روزهای عقد و نامزدی هست بعد ازدواج عادی میشه....البته برا هر زندگی مشترکی متفاوته

من الان یکم از خانواده اش ناراحتم و چون شوهرم اینجا زباد میاد یه چیزایی از خونواده من فهمیده ک من ت ...

نه عزیزم نگران نباش 

محبت و صمیمت زن و شوهر بیشتر میشه بعد ازدواج 

یه نصیحت هیچ وققققت مسائل و مشکلات خانواده ات را پیش همسرت نگو 

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
منم مثل تو  من میگم بعد عروسی بهترر میشه  الانم خوبه البته  😊

همون من دوستام مثلا نگاه میکنم همش با شوهراشون دعوا دارن یا جمیدونم شوهراشون خونشون نمیان یا هی برنامه های مختلف 

میکم یا اونا باهم مشکل دارن یا ما

یه دوستی‌دارم یکساله عقد کردن اصلا شوهرش من ندیدم زنک بزنه بهش میگه هفته ای دوشب میاد پیشم همین

دگ همو نمیبینیم 

در روز دوبارم زنگ میزنه اس ام اس اصلا

من اگر یکساعت شوهرم پیام نده شک میکنم به زنده بودنش😐همش نگرانم کار اونا درست باشه کار ما نه😐میگم نکنه چون  اونا اصلا دعوا ندارن الان تواین یکسال من دارم اشتباه میکنم ک همش باهمیم

یا چمیدونم همش میگم نکنه عروسی‌کتیم عوض‌بشه

نکنه سردبشه

بداخلاق بشه گیردادنش زیاد بشه

نه عزیزم نگران نباش  محبت و صمیمت زن و شوهر بیشتر میشه بعد ازدواج  یه نصیحت هیچ وققققت م ...

نه نمیگم ولی متوجه شد یه چیزیو از رفت و امدی ک خونمون داره البته ربط به خاهر اژدواج کردم داشت درمورد شوهرش‌بود من دوس نداشتم اون درجریانش باشه ک فهمید

و اتفاقا سراون خیلی باهم دعوا داریم😔اینطور بگم همه دعواهامون سرهمین مثضوعیه ک فهمیده

همون من دوستام مثلا نگاه میکنم همش با شوهراشون دعوا دارن یا جمیدونم شوهراشون خونشون نمیان یا هی برنا ...

هر کی یه مدله دیگه 

ماام هفته ای یه بار همو میبینیم 

ولی در طول هفته هر شب پیام میدیم 

ولی روزشماری میکنیم برای جمعه 

که از صبح تا شب پیش همیم

همین 😀😊