2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست
نه کلم میگم دگ دوساله باهمیم قبلشم دوست بودیم همو خیلی دوس داریم ینی خیلی جاها بوده اختلاف شدید نظر ...

نه دیگه بعد از عروسی هم ادامه همیناس الزاما قرار نیس دعوا بشه و عشق نابود شه که اینا حرفههه میزنن توجه نکن 😁

دوست من و خیلیای دیگه بهم میگفتن ازدواج فقط دو سال اولششش بعدش دیگه تمومه! حالا چرا؟ چون خشت اولو کج گذاشتن بعد دیگه یه سال دو سالم کجدار و مریز تونستن برن جلو ولی آخرش این ساختمون کج میریزه دیگه یه جایی!! برا ما خوشبختانه بعد از دو سال خراب که نشد هیچ از همیشه هم بهتره چون هرجا رفته کج بره باهم درستش کردیم .

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
همون من دوستام مثلا نگاه میکنم همش با شوهراشون دعوا دارن یا جمیدونم شوهراشون خونشون نمیان یا هی برنا ...

مقایسه نکن فقط زندگی خودتو قدم به قدم درست جلو ببری کافیه اگه بخوای اون دوردورااارو از حالا پیش بینی کنی یا بر اساس عاقبت زندگی بقیه منتظر باشی عاقبت شمام همون بشه جلو پاتو نمیبینی میخوری زمین! تو فقط قدم بعدیتو درست بردار آخر مسیر میبینی ااا همشو درست اومدم 😊

عین بالا رفتن از کوهه اگه دائم قله رو ببینی بگی واای چه دوره چه سخته از سنگای جلو پات غافل میشی اما اگه حواست باشه پاتو کجا بذاری کم کم میبینی رسیدی قله. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه بعد از عروسی هم ادامه همیناس الزاما قرار نیس دعوا بشه و عشق نابود شه که اینا حرفههه میزنن تو ...

شما اصلا دعوا نداشتی باهمسرت؟

من وقتی از دستش ناراحت میشم خیلی جیغ جیغ میکنم 😂و کناسفانه شوهرم گوش نمیده اصلا

تواون لحظه فقط کسخره بازی درمیاره منم حرصم درمیاد بدتر دعوام میشه باهاش ک چرا بجای گوش کردن حرف من داری کسخره بازی درمیاری

کلا از دید اون هیچ وقت هیچ مشکلی نداریم ولی اون منو خیلی حرص میده ریز ریز با ریلکسیاش با خونسردیاش...

نه دیگه بعد از عروسی هم ادامه همیناس الزاما قرار نیس دعوا بشه و عشق نابود شه که اینا حرفههه میزنن تو ...

الان کفتی خشت اول کجه همش کج میشه

میکم نکنه مال ما هم کج بشه😐

ببین اینو میدونم شوهرم خیلی دوسم داره

ولی یوقتایی حرصم میده منم خیلی بی صبرم میزنم رو دنده جیغو داد ولی همیشه این جیغای من سر یه مثضوع واحده و شوهرم کلا بیخیاله اصلا مهم نیست براش بعد چندماه یدفعه میریزه بیرون یه دعوای اساسی میکنه شاید تا الان سه تا دعوای اساسی داشتیم ک شوهرم قاطی کرده دگ صبرش تموم شده و بقول‌خودش میکه خیلی بهم چیزی میکی😐

شما اصلا دعوا نداشتی باهمسرت؟ من وقتی از دستش ناراحت میشم خیلی جیغ جیغ میکنم 😂و کناسفانه شوهرم گوش ...

چرا دعوا هم داشتیم همه دارن. 

ولی واکنشای بهتری موقع دعوا یاد بگیرین جیغ جیغ کردن و مسخره کردن روشای خوبی نیس. آروم بحث کردنو تمرین کنین. اگه اولش نمیتونین یکم فاصله بگیرین وقتی به احساساتتون مسلط شدین اونوقت درباره ش بحث کنین. 

یه کار خیلی خوبم که برا ما عالی بوده اینه که الان که مشکل جدی ندارین و خیلیم عاشقین یه مشاور خوب انتخاب کنین برین مشاوره برا مشکلات جزییتون راه حل یاد بگیرین مثل همین که موقع دعوا چیکار کنین. 

الان کفتی خشت اول کجه همش کج میشه میکم نکنه مال ما هم کج بشه😐 ببین اینو میدونم شوهرم خیلی دوسم دا ...

کامنت بعدی جواب اینو دادم. همین جزییاتم تا زندگیتون تر و تازه س برین روش کار کنین چون اگه دعواها جدی بشه دیگه حل کردنش سخت میشه. 

چرا دعوا هم داشتیم همه دارن.  ولی واکنشای بهتری موقع دعوا یاد بگیرین جیغ جیغ کردن و مسخره کردن ...

اخه میدونی من مثلا یدفعه میبینی دوسه ماه اصلاااااا دعوا نداریم یه دفعه میبینی دوهفته هرشب بحث داریم

الان مثلا دیشب اماده شده بودم بهش میگم پاشو بریم

میکه باشه ولی داره گوشی بازی میکنه دوباره بهش میکم پاشو میکه باشه بعد منم اخمامو کردم توهم بهش کفتم اگر من به حرفت کوش نمیدم بخاطر همینه رفتم سمت در

شوهرم اومد دوباره داشتم حرف میزدم هی مسخره بازی درمیاره

ولی این کارشو همیشه انجام میده من همیشه سه ساعت باید وایسم ببین بارها بهش کفتم بدم میاد ولی بازم عین خیالش نیست

دیشبم دیدم داره هی میخنده میکه اوه ازاون شباس ک امشب بخای حیغ جیغ کنی هی میخندید و هی میکفت بداخلاقی درصورتی ک من اصلا بداخلاقی نکرده بودم فقط عصبانی بودم ک به حرفم کوش نداده بلند نشده

هیچی دگ دعوامون شد😐

گفتم وقتی حرف میزنم به حرفم کوش‌بده اخترام بزار

تازه بعدشم ک دارم برات توضیح میدم هیچ توجهی نداری تا کی من باید بگم و تو نشنوی بازمممممم گوش نمیداد منم جیغم دراومد دگ سکوت کرد😑

کامنت بعدی جواب اینو دادم. همین جزییاتم تا زندگیتون تر و تازه س برین روش کار کنین چون اگه دعواها جدی ...

مشاوره میرفتیم قبلا گفت همو دوس دارین زیاد و اینکه یسری تفاوتهای فردی دارین ک حل میشه و اگر خواستین برین دنبال مشاوره فردی هرکدوم و صحبت کنین😐ینی مشاور تایید کرد ک مشکلی نداریم باهم😑

مشاوره میرفتیم قبلا گفت همو دوس دارین زیاد و اینکه یسری تفاوتهای فردی دارین ک حل میشه و اگر خوا ...

اینکه دو سه ماه خوبین بعد یهووو دعوا نشون میده که یه جاهایی اعتراضاتونو انتقاداتونو برا خوشایند همدیگه سرکوب می کنین اما اون اعتراضا جمع میشه و یهو حالت انفجاری خودشو نشون میده. شاید اون موقع مشکلی نداشتین که مشاوره رفتین اما برای اینکه چه جوری حرفتونو به صورت موثرر و سالم به هم دیگه بزنین بدون سرکوب یا بدون جیغ جیغ های بعدش نیازمند یادگیری و تمرین یه سری مهارتهاس. اگه مشاوره هم نمیرین میتونین کتابهای خوب پیدا کنین باهم دیگه بخونین تا هردو یه سری چیزارو همزمان یاد بگیرین. منظور اینکه نگرانیت در مورد بعد عروسی به جاس و خیلی هم رایجه که زوجها سرد بشن اما علتش اینه که دیگه رو رابطه شون کار نمیکنن فقط هرکدوم به سبک خودش که معمولا هم سبکها متفاوته با اون یکی رفتار میکنه. اگه میخوای همیشه خوب بمونین باید از هر طریقی شده دائم رو رابطه تون نظارت کنین و اصلاحش کنین. 

اینکه دو سه ماه خوبین بعد یهووو دعوا نشون میده که یه جاهایی اعتراضاتونو انتقاداتونو برا خوشایند همدی ...

مرسی گلم

من خودم روانشناسی خوندم

حالا میشینم باهاش صحبت میکنم

اگر دیدم جواب نکرفتم و دوباره تکرارش کرد میریم مشاوره❤️

مرسی گلم من خودم روانشناسی خوندم حالا میشینم باهاش صحبت میکنم اگر دیدم جواب نکرفتم و دوباره تکرار ...

خواهش می کنم 

منم روانشناسی خوندم ولی ترجیح میدم دونفری در جایگاه برابر بریم پیش یه مشاور دیگه تا اینکه خودم در جایگاه روانشناس و شوهرم در جایگاه مراجع قرار بگیریم چون مردا اینطوری میرن تو لاک دفاعی. حتی توی مشاوره هم دقیقا میدونم مشاور داره از چه رویکرد و تکنیکایی استفاده میکنه ولی مثل یه شاگرد که آموزشا و تمرینا براش تازگی داره پیگیر جلساتمون هستم. شاید این نکته هم به دردت بخوره😉