ivlashkuk مدیر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 عنوان مربی مهد | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 23 پست میشه بهم بگین چطوری برم و کاری رو توی مهد شروع کنم؟!اوضاع و شرایط و حقوقش چقدره سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀 1398/06/20 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazijooon.63 عضویت: 1394/03/29 تعداد پست: 6495 کار با بچه ها خوبه که😆😍🙈 خب اگه علاقه داری انرژی و حوصلتم خوبه مشکلی نیس .باید دورشو بگذرونی جهاد دانشگاهی 《این جهان کوه است و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا》
ivlashkuk مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 خب اگه علاقه داری انرژی و حوصلتم خوبه مشکلی نیس .باید دورشو بگذرونی جهاد دانشگاهی بدون دوره هم شنیدم انجام میدن بعصی جاها سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29525 کار با بچه ها خوبه که😆😍🙈 اگر خودشونو کثیف کنن کی باید تمیز کنه؟ از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
کوکیما عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 9098 هزینه کلاسای جهاد چنده؟ نمیدونم عزیزم (چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.
ivlashkuk مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 اگر خودشونو کثیف کنن کی باید تمیز کنه؟ مگه اونا خرابکاری کنن مربی باید تمیز کنه؟؟ سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29525 مگه اونا خرابکاری کنن مربی باید تمیز کنه؟؟ نمیدونم من از شما پرسیدم مسئول تمیزکاری دارن یا گردنه مربیه؟ از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
ivlashkuk مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 4958 نمیدونم من از شما پرسیدم مسئول تمیزکاری دارن یا گردنه مربیه؟ نمیدونم والااا خوب شد یادم انداختی...باید تحقیق کنم منم نمیدونم😁🙈 سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
کوکیما عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 9098 نمیدونم من از شما پرسیدم مسئول تمیزکاری دارن یا گردنه مربیه؟ نه عزیزم مربی مسولش نیست باید کمک مربی ببرتشون دستشویی وکارای نظافتیشونو انجام بده (چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.
نسا۷۹ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7699 واقعاً میگی؟؟ من روم نمیشه از مربی دخترم بپرسم چقدر حقوق میگیره... این مبلغ هایی که گفتی چه دردی ازش ... همشو مدیر بر میداره اونروز رفتم برا اینکه مربی بشم گفت اینجوری منم گفتم بدردم نمیخوره 😒