2777
2789

خاهرشوهر آبجیم شکمش مث زنی بود ک ۹ماهه بارداره فیبروم داشت رقت تهران عمل کرد اومد تنها رفته بود خودش ادعا میکرد فیبرومی ک خارج کردن سه کیلو بوده

بعدشم سریع باردار شد

همسرم دلیل من است. 💜🌱
خاهرشوهر آبجیم شکمش مث زنی بود ک ۹ماهه بارداره فیبروم داشت رقت تهران عمل کرد اومد تنها رفته بود خودش ...

ماله من نزدیکه 6 سانته ولی خیلی درد دارم بیشتر وقتا خم خم باید راه برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای درمان فیبروم با چغندر و عسل مواد زیر لازم است :

• ۱ لیوان آب چغندر
  • ۲ قاشق عسل

چغندر را در آبمیوه گیری انداخته و آب آن را بگیرید یا اینکه آب چغندر را از مغازه تهیه کنید. عسل و چغندر را با یکدیگر مخلوط کنید.

۳ بار در روز به اندازه یک لیوان شلغم و عسل میل کنید.

ماله من نزدیکه 6 سانته ولی خیلی درد دارم بیشتر وقتا خم خم باید راه برم

سلام ببخشید منم فیبرومم ۶ سانته و ساب سروزال هست البته ۲ ماهه پیش سونو کردم.دکتر گفت ۲ ماه بعد برو سونو و بیا تا تصمیم بگیرم .شما چکارش کردی؟ 

برای درمان فیبروم با چغندر و عسل مواد زیر لازم است : ۱ لیوان آب چغندر ۲ قاشق عسل چغندر را ...

عزیزم شما امتحان کردین؟ من خیلی دارو گیاهی امتحان کردم اما جواب نداد. ولی چند نفر میگن دارو گیاهی خوب شدن. البته از نزدیکان. بعدش اونکه داروگیاهی داده را یا یادشون نیست یا فوت کرده یا ..... . 

منم شرایط شمارو دارم..تازه شرو کردم درمان گیاهی بعدن نتیجه شو براتون میذارم

من پس منتظر هستم عزیزم. هر روز میام سر می زنم.
خیلی استرس دارم . البته دارم سعی می کنم استرس رو دور کنم که یک عامل ایجادش رو از بین ببرم.