2777
2789
عنوان

قرص مفصل ساز

43978 بازدید | 11 پست

رفتم دکتر واسه زانوم و کمرم که درد داشتن قرص مفصل ساز جوینت فری داده کسی استفاده کرده ؟راضی بودین یا نه ؟ به نظرتون خوبه همش میگم نکنه عوارض داشته باشه 

غضروف ساز

برای عوارضش هم باید بروشور داخل جعبه قرص رو مطالعه کنی

منم محض پیشگیری میخورم ولی مارکش فرق داره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

ببخشید شرمنده یه سوال . من بخش خصوصی نی نی سایتم بی نهایت پیام هست . اگه جواب بدم و پاک کنم دونه دونه . جواب که دادم براون پاک نمیشه ؟

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشگیری از چی میخورین راضی بودین ؟

پیشگیری از از بین رفتن غضروفام

روی جعبه نوشته روزی دوتا قرص

من هفته ای 3 تا میخورم

کلا سایر ویتامین ها هم رندوم هفته ای 2 یا 3 تا میخورم که بدنم کم نیاره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
میشه بگین چیا میخورین و چه مارکی ؟ 

غضروف ساز بهترینش گلوکازامین هست

قرص کلسیوم هم بهترین مارک کلسی کر هست ( کلسیوم کربنات نخر .....کلسیوم سالیسیتات خوبه )

ب کمپلکس هم میخورم انرژی میده هر دفعه یه مارک هفته ای 3تا ( ویتامین بی اضافش دفع میشه)

مولتی ویتامین مینرال همراه با اهن هم میخورم مارک سن استول 

قرص ویتامین دی3 دوز هزار هم روزی یکی . گاهی دوز 5 هزار میگیرم هفته ای یکی میخورم.

هفته ای 2 تا قرص امگا 3 و6و9  مارک های مختلف میخرم

غضروف ساز بهترینش گلوکازامین هست قرص کلسیوم هم بهترین مارک کلسی کر هست ( کلسیوم کربنات نخر .....کلس ...

من تو شیردهی همش کلسیم کربننات مارک استیو کینون خوردم چرا کلسیم کربنات خوب نیست ؟

من تو شیردهی همش کلسیم کربننات مارک استیو کینون خوردم چرا کلسیم کربنات خوب نیست ؟

گوگل کنی متوجه میشی

تو کلیه رسوب میکنه و تولید کریستال و شن میکنه بعضیا هم به مشکل معده برمیخورن

جذب سالیسیتات هم بهتره هم عوارض نداره ....گرونترم هست

پیشگیری از از بین رفتن غضروفام روی جعبه نوشته روزی دوتا قرص من هفته ای 3 تا میخورم کلا سایر وی ...

عزیزم بهترین غضروف سازی که خوردی چه بوده ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

2790
2778
2791
2779
2792