2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 39 پست
نه بابا داره واسه خوذش لواشک درست میکنه همشم میاد از تو سینی جلو‌من درمیاذه منم حامله ام هوس میکنم ب ...

چ بیشعور.خیلی زشته.چ حامله باشی چ نباشی باید تعارف بکنه.مادرشوهراهمینجوری ان.بردختراش جم میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلک عروستون  من جای عروستون باشم میگم خودت مگه چلاقی  مادرشوهر ی چیزی خواهرشوهر حق ندا ...

دقیقا ، من خواهر شوهرم یبار از راه نرسیده بودم مانتوم تو تنم بود جفت برای همه چایی بریز منم حرصی شدم برای همه ریختم جز خودش تا اون باشه به من کار نگه ، یه جوریم برخورد کردم بفهمه ازش ناراحت شدم ، باز مادر شوهر عیب نداره دستش بند باشه کاری بگه ولی خواهر شوهر ادم حرصی میشه الانم چون ماذرشوهرم تو اشپزخونه بوذ و دم گاز بود و همینطوری بیکار پایساده بود به من گفت حرصی شدم وگرنه دستش بند بوذ حتما چایی میریختم

چ بیشعور.خیلی زشته.چ حامله باشی چ نباشی باید تعارف بکنه.مادرشوهراهمینجوری ان.بردختراش جم میکنه 

اره بابا همه کاراشو شوهر من میکنه تهش حرص دخترشو میزنه و هر چی دزست میکنه به دخترش مبده 

دقیقا ، من خواهر شوهرم یبار از راه نرسیده بودم مانتوم تو تنم بود جفت برای همه چایی بریز منم حرصی شدم ...

اره حق داری اگر باهامون خوب باشن ی سینی چایی مگه چیه خوب کردی آفرین

منم خواهرشوهرم یبار تو جم گف پاشو چایی بریز چایی های تو خوشمزس مثلا ۳۰ نفر ادم بود اونجا 

درسته پاشدم ولی همونجا وسط جم گفتم عزیزم این حرفا تکراری شده بگو تنبلم لطف کن چایی بیار 

دگ خودش فهمید چخبره اصن نمیگه

اره حق داری اگر باهامون خوب باشن ی سینی چایی مگه چیه خوب کردی آفرین منم خواهرشوهرم یبار تو جم گف پا ...

جوابت قشنگ بود یه بار ادم اینطوری برخورد کنه خودشونو جمع میکنن

کار شما زشته توروش میزنی ، ما نمیزاریم عروسمون یه لیوان جابهجا کنه ، مگر اینکه خودش اصرار به اینکار ...

عزیزم اینجا تبادل نظر

وقتی یه چیزی و تو یه سایت عمومی میذاری و نظر میخوای باید بدونی هرکی نظرخودشو میده نباید بهت بربخوره .پس تو نظر نمیخوای میای اینجا که همه بهت بگن بزن تو دهن مادرشوهرت چه مادرشوهر هیولایی من خودم با مادرشوهرم ۱ساله قطع ارتباطم پس حامی حقوق مادرشوهرا نیستم  .توخانواده ما کار دادن به کوچیکتر بی فرهنگی نیست 

بی فرهنگی احترام نذاشتن به بزرگتر