2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 39 پست
تو آشپز خونه لابدداره واسه شما شام می پزه دیگه. بعدشم شاید حوصله ی تنهایی رو نداشت صدات کرد که ه ...

نه دارم واسه خودش لواشک درست میکنه جلو منم که حامله ام از تو سینی در میاره میزاره تو‌کیسه ، یه تعارفم نمیزنه

حالا این خوبه که.

مادر شوهر من پر رو پررو تو جمع ک خواهر شوهرام نشستن گاهی وقتا ب من میگه پاشو چایی بریز، با این حال ک برم خدایی کمک میکنم،

گاهی وقتاهم خواهر شوهرام دوتا بزرگا میگن.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بدم میاد! هر ۲-۳ ماه میریم خونه مادر شوهرم بعد میگه بیا سالاد درست کن! برو بابا

امیدوارم انقدر موفق بشم که بتونم حتی به اونایی که بهم گفتن نمیتونی کمک کنم... اونایی که مسخره کردن و گفتن دلت خوشه... من دارم به هدفم نزدیک و نزدیک تر میشم💪🏽

اگر خیلی وقته عروس شون هستی لابد میشناسی خودت چه جور آدمی.  اگر بحث سو استفاده و فلان و... نیست برو کمکش هم بکن

مادر شوهر من اگر کمی به من و شوهرم احترام میذاشت و یکم به من محبت نشون میداد مثل مادر نداشته ی خودم دوستش میداشتم همه کار هم براش میکردم اما چون آدم نبود کوفت هم براش نکردم😂

💑
  خوب برو بریز

انقدر بدم میاد کسی به من بگه چیکار کن ، من مامانم بهم نمیگه چیکار کنم ، کلا خانوادگی عادتشونه خواهر شوهرمم این مدلیه نشستیم به من میگه برو‌چایی بریز ادم حرصش میگیره ، والا ما عروسمون یه لیوان نمیزاریم جا به جا کنه

خخخخخخ.خب درست کن.والا منک میریم خودم دستموتکون میدم.

آخه بعد از ۲ ماه دعوت میکنه چه کمکی؟ کمک برای اونیه که هر هفته میری خونه ش و میای! کلا پی عشق و حاله، یه روزم دعوت میکنه سالادم ميخواد😄

امیدوارم انقدر موفق بشم که بتونم حتی به اونایی که بهم گفتن نمیتونی کمک کنم... اونایی که مسخره کردن و گفتن دلت خوشه... من دارم به هدفم نزدیک و نزدیک تر میشم💪🏽
خب منم گاهی میگه.مثلا دم میکنه میگه بیاچایی بریز.منم میریم اونم حتمادستش بنده

نه بابا داره واسه خوذش لواشک درست میکنه همشم میاد از تو سینی جلو‌من درمیاذه منم حامله ام هوس میکنم بعد میزاره تو‌کیسه تعارفم نمیکنه میره 😐

چه ایرادی داره بریزی🤔 من اگه مادرم به عروسمون بگه پاشو چایی بریز وقتی خودش دستش بنده عروسمون خودشو ...

کار شما زشته توروش میزنی ، ما نمیزاریم عروسمون یه لیوان جابهجا کنه ، مگر اینکه خودش اصرار به اینکار داشته باشه وگرنه به نظر من خیلی بی فرهنگیه ادم خودش نشسته به عروسش کاری بگه اگه دخترشم باشه که بدتر ، اصلا عروس وظیفه ای نداذه دختر بزرگ کرده که کارشو بکنه

حالا این خوبه که. مادر شوهر من پر رو پررو تو جمع ک خواهر شوهرام نشستن گاهی وقتا ب من میگه پاشو چایی ...

خی اینا هم ، این مدلین برای همین حرصی میشم اگه کار داشت و‌دستش بند بود میکفتم بنده خدا کار داره ولی بخدا کاری نداشت داره لواشک برای خودش درست میکنه که اونم جلو‌من از تو‌سینی در میاره به من که حامله ام و هوس میکنم تعارف نمیکنه ! خواهر شوهرم این مدلیه نشستیم یهو میکه پاشو چایی بریز ، یه بار از راه رسیدم خونشون هنوز مانتوم تنم بود گفت برو‌چایی برای همه بریز هیچی نگفتم رفتم ریختم ولی برای اون نریختم انقدر که پروئه

چه ایرادی داره بریزی🤔 من اگه مادرم به عروسمون بگه پاشو چایی بریز وقتی خودش دستش بنده عروسمون خودشو ...

طفلک عروستون 

من جای عروستون باشم میگم خودت مگه چلاقی 

مادرشوهر ی چیزی

خواهرشوهر حق نداره دستور بده