2777
2789
عنوان

قشنگترین جمله ای ک شنیدید چی بوده و کی گفته😍

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 45 پست

باردارم،چاق شدم هیکلم بهم ریخته

دکترم چند روز پیش یهو بهم گفت عین فرشته ها زیبایی و قشنگی،اعتماد به نفسم دوباره برگشت😂

این اخرین جمله ی قشنگ تو این چند روز بود😅

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم خیلی باحال بود گلزار یکم با دخترم بازی کردم بهش میگم ادریانا فسقلیه من کیه اینم غش خنده ...

کجا گلزار رو دیدی؟؟؟

میشه برا خونه دار شدنم فقط یکی صلوات بفرستین ان شاالله هرچی از خدا میخاین بهتون بده....ممنونم💕😉
توسهم من از روزگاری ومن سهممو ازروزگارمیگیرم سخن شوهری وقتی خانوادم راضی به ازدواج نمیشدن

منم کسی که دوسش دارم سه ساله تلاش میکنه که مامانم راضی بشه اینروزا همش داره همینو میگه...الهی که شما خوشبخت بشی عزیزم

شوهرم وقتی اون اولا پیشنهاد دوستی بهم داد و من قبول نمیکردم یه روز سرم داد زد و گفت چرا منو نمیبینی چرا خودت به نفهمی میزنی چرا نمیفهمی دوست دارم چرا اذیتم میکنی همه تلاشام تو این یه سال واسه تو بوده چرا نمیفهمی به خاطر تو از خودم گذشتم چرا نمیفهمی اون چشات همه زندگیم شد ملیکا من به خونوادت حسودیم میشه که همیشه کنارتن به اون داداش لعنتیت که بعد کلاسات بعد دانشگاه میاد دنبالت چرا خودت به گیجی زدی منو نمیبینی چیکار کنم بهم توجه کنی چرا من انقد دوست دارم غورباقه کوچولو (جریان قورباغه تو تاپیکای قبلم (تاپیک اولین بار )هست)

همه این چرا هایی که میگفت قند تو دلم اب میشد منم دوسش داشتم ولی غرور و حیا نمیزاشت بگم 

من همه خاطراتم از 18 سالگیم مینویسم اینارم مو به مو نوشتم و هربار که میخونم مثه همون روز قند کیلو کیلو تو دلم اب میشه 

گویند که عشاق جهان😍 عقل ندارند😝 یعنی که تو خری 😆من به مراتب ز تو خرتر 😍🙈😘 دوست دارم همسرجان ❤💋❤💋 خوش اومدی به زندگیمون نی نی کوشولوم 🙈 فکر کنم حکمتی بوده که شب تاسوعا فهمیدم اومدی تو زندگیم قربونت برم نی نی 😍
منم کسی که دوسش دارم سه ساله تلاش میکنه که مامانم راضی بشه اینروزا همش داره همینو میگه...الهی که شما ...

ممنونم عزیزم همچنین شما،،،اگه واقعا دوستش داری به پاش وایسا وتلاشتو بکن فقط خدا میدونه من چقد تلاش کردم وچه روزایی رو گذروندم تا بتونم راضیشون کنم

شوهرم وقتی اون اولا پیشنهاد دوستی بهم داد و من قبول نمیکردم یه روز سرم داد زد و گفت چرا منو نمیبینی ...

وا این همه داد و هوار کرده سر دختر مردم که چرا باهاش دوست نشده؟! 😅😅😅 تازه به داداشش هم گفته لعنتی! 😁 فکر نمیکنید زیاد دارید به پسرا رو میدین؟! 🤔

وا این همه داد و هوار کرده سر دختر مردم که چرا باهاش دوست نشده؟! 😅😅😅 تازه به داداشش هم گفته لعنتی ...

نه باو شوعرمه بزار بگه قربون داد و هواراش 😂😍

گویند که عشاق جهان😍 عقل ندارند😝 یعنی که تو خری 😆من به مراتب ز تو خرتر 😍🙈😘 دوست دارم همسرجان ❤💋❤💋 خوش اومدی به زندگیمون نی نی کوشولوم 🙈 فکر کنم حکمتی بوده که شب تاسوعا فهمیدم اومدی تو زندگیم قربونت برم نی نی 😍
ایول چه شوهر دوست  ولی خب اون موقع که نبوده، همون پسر مردم بوده 😂😂😂

نه بابا دخترا از وقتی پسر چشمکرو میزنه شماره میده پسر میشه آقاموووووون 🙈😂

اره بابا شوهرذلیلم 😆

😂😂😂 ببخشید ولی خندم میگیره کسی میره کنسرت بازیگرها

هارهار هار  

ولی هرچیزی بود بهتر ازهمه کنسرتایی بود که تو عمرم رفتم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤