2777
2789

هر مارکی فقط باید ar باشه حتما

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم ریفلاکسی بود نان میدادم خیلی اذیت میشد ولی ببلاک که دادم خیلی بهتر شد.

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

خیلیم شدید بود تا حدی که از دماغشم میومد ولی دکتر ببلاک رو برا یبوست بهم معرفی کرد ولی از همشون بهتر نان هست بهش بده اکه رفلاکس داره سعی کن شیر رو تند تند بده ولی خیلی کمتر بده ما کمتر دادیم بهتر شد

واسه ریفلاکس تجربه ندارم ولی از لحاظ خوشمزگی فقطططط نان هنوووز دارم فوش میدم خودمو که چرا حرف دکتر خنگ و گوش کردم ببلاک دادم اونقددد بی مزه بود ک دخترم اصلا نخورد و کمبود وزن پیدا کرد درحالیکه خاله ی شوهرم خودش بدون نظر دکتر نان و شروع کرد برا بچه ش راحت خورد چون خوشمزه س ولی ببلاک انگار آب و آرده

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص
هر مارکی فقط باید ar باشه حتما

نه من ار استفاده نمیکنم ببلاک 1 استفاده میکنم ار بچم دوس نذاش

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
آره منم به بچم نان میدادم خیلی هم خوب بود،اونم ریفلاکس داشت

میترسم بدم اذیت بشه به من گفتن تا 4 ماهگی ببلاک بده

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
من هر دو رو دادم تا ٣ ماهگي ببلاك ميخورد خيلي تپلش كرده بود بعد ديگه خودش نخورد نان گرفتم براش يكي د ...

من میخام تپل بشه تا الان ببلاک میخوره میگن وزن گیریش 7وبه،ولی من میخام تپل تر بشه

نمدونم عزیزم واسه بچه من خوده دکترنوشت ازهمون اول نان دادم بهش حالابادکترش هم مشورت کن

ی بار به دکترش گفتم گف فعلا ببلاک بده وزن گیریش هم ک هوبه

جدیدا نرفتم باید برم بپریم

میدونی میترسم بدم بهش لاغر بشه و بهش نسازه 

ی بار به دکترش گفتم گف فعلا ببلاک بده وزن گیریش هم ک هوبه جدیدا نرفتم باید برم بپریم میدونی میترسم ...

اگه ببلاک بهش میسازه ودکترش هم اینجوری گفته پس همونوبهش بده دیگه بعداسره فرصت بروازدکترش بپرس💕

2790
2778
2791
2779
2792