2777
2789
عنوان

کسب درامد

383 بازدید | 22 پست

سلام دوستان یه کار هست که درامد خوبی براتون داره تو خونتون انجام میدین مال یه اپلیکیشن که عضوگیری باید انجام بدین و بابتش بهتون پول میده و زیرمجموعه تشکیل میدین و اگر تلاشتون زیاد باشه درامدتون میلیونی میشه کاملا هم معتبره و پول رو واریز میکنه واقعا، فقط نیاز به تلاش بالا داره خودم هم تازه شروع کردم ولی وقتی واریز پول به حساب دوستمو دیدم باورم شد واقعیه برای عضو شدن به این ایدی تو ت ل گ ر ا م پبام بدید که بگم چکار کنید

A_E13700

خب همین عضوگیری خیلی سخته ک طرفو راضی کنی

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام به گلای تو خونه عزیز (لطفا تا پایان مطلب رو بخونید)🥰🥰🥰

ماجرا از اونجایی شروع شد که کرونا اومد و من توی خونه بیکار شدم ....😓هم دلم میخواست توی این اوضاع کسب درامد کنم هم زیاد کاری نکنم😁 رفتم یه سرچی توی گوگل کردم که چه جوری میشه تو اینترنت پول در اورد از بین همه ی این روشا، کار در سایت کلیکی انتخاب کردم و به نظرم خیلی خوب اومد توی یه سایت معتبر خارجی  به اسم اوجو(ojoo) ثبت نام کردم که فقط با کلیک روی تبلیغات میشه کسب در امد دلاری کرد!!!!!!!🤑🤑🤑🤑🤑

شما هم در لینک زیر میتونید ثبت نام کنید و کسب درامد کنید

https://wad.ojooo.com/register.php?

ref=rahanikbakht

اگه سوالی در این رابطه داشتید در خدمتم😊😊

خانومای گل گلاب خیلی خوبه حتما امتحانش کنید نیاز به هیچ تخصصی نداره ....🤗🤗🤗

بچه ها برای کسب درامد  من کلی دوره های اموزشی خیاطی دارم از
مهناز سیدی ، زهرا زارع، مدقالچی، سپیده مرادی نسب، زینب، نوروزی ،فاطمه منصوری ،تینا حسینی ،طراحی لباس سمیه شاهرخی، دوخت برتر  با قیمتای پایین 

دوره بلاگری و نقاشی ، کسب درامد و اینستا گرام هم دارم  تلگرام پیام بدید 

@Fdoreh

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز